Japanska enskild undervisning 10x45 minuter, distans i realtid

Längd
10 timmar
Pris
6 500 SEK
Längd
10 timmar
Pris
6 500 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Info om Japanska enskild undervisning 10x45 minuter, distans i realtid

Japan är ett land som vi gärna förknippar med sushi, manga och origami. Med sin långa historia och fantastiska natur lockar Japan turister från hela världen. Språket kan vara värdefullt att ha i bagaget om du planerar att studera eller arbeta i Japan men även för dig som planerar en resa till soluppgångens land.

Innehåll
Individuell undervisning i japanska på distans i realtid  för dig som behöver konversationsträning inför resan eller för arbetet. Kursen passar även dig som är helt nybörjare och vill lära dig grunderna. Undervisning och upplägg anpassas efter dina önskemål och behov för att du ska få ut maximalt av dina enskilda lektioner. Tillsammans med kursledaren läggs en passande arbetsplan upp för att tillgodose dina önskemål.

Upplägg
Lektionerna sker vanligtvis en gång i veckan men det finns möjlighet till tätare lektioner för en mer intensiv kurs. Efter avslutad kurs finns möjlighet att förlänga med fler lektioner för vidare inlärning. Startdatum, dag och tid bestäms i samråd med ledaren. 1 lektion motsvarar 45 minuter.

Förkunskaper
Kursen passar dig som kommit i kontakt med språket tidigare eller som är helt nybörjare.

Kursledare
Medborgarskolans ledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett inspirerande och engagerande sätt. De vidareutvecklar kontinuerligt sin förmåga genom Medborgarskolans fortbildningsprogram inom vuxenpedagogik.

Kursmaterial
Kursmaterialet ingår inte i kursavgiften. Vilket material som används bestäms vid första tillfället. Detta för att undervisningen ska bli så individuellt anpassad som möjligt.

Bra att veta
I våra lokaler finns både kylskåp och micro, så det går bra att ta med egen lunch om så önskas. Medborgarskolan bjuder på kaffe och te.

Skriv gärna i meddelande rutan om du har några önskemål om dag eller tid. 

Om fakturan skall skickas till din arbetsgivare eller ditt företag, vänligen meddela detta vid anmälan.

Folkbildning
Grundtanken med folkbildning är att deltagarna i samverkan med kursledaren lär av varandra. Arbetsformerna är demokratiska och engagerande och lärandet aktivt. Deltagarna söker och bygger sin egen kunskap genom dialog, interaktion och reflektion med andra. Genom bra kommunikation har kursledaren möjlighet att anpassa kursen tillsammans med deltagarna under kursens gång.

Medborgarskolan Mälardalen är miljödiplomerade sedan 2016. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete  här.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Japanska enskild undervisning 10x45 minuter, distans i realtid och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.