Italienska A1 del 4, distans I realtid.

Längd
12 timmar
Pris
1 196 SEK
Nästa kurstillfälle
6 maj, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
12 timmar
Pris
1 196 SEK
Nästa kurstillfälle
6 maj, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Info om Italienska A1 del 4, distans I realtid.

En kurs för dig som befinner dig på A1 nivå och tidigare gått A1 del 2. På kursen varvar praktik och grammatik med stöd och hjälp av kurslitteraturen.

Innehåll
En distans kurs för dig på nivå A1 del 4 där vi varvar praktik och grammatik med stöd och hjälp av kurslitteraturen. 

Under kursen fokuserar vi på prepositioner och repetera presens på regelbundna och oregelbundna verb genom dialog, läs- och hörförståelse samt olika övningar och lekar. Vi övar på dialog och förståelse i exempelvis butiker, museum, barer och restauranger.

Upplägg
Kursen går en gång i veckan i åtta veckor, 16 lektionstimmar, samma dag och tid. Kursen genomförs på Lifesize i realtid och omfattar 2x45 minuter per kurstillfälle. Eventuella andra lov eller uppehåll bestäms i samråd mellan ledare och deltagare. Efter avslutad kurs erbjuder vi möjlighet att boka plats på kommande fortsättningskurs. 

Förkunskaper
Denna språkkurs är A1 del 4 nivå. Känner du dig osäker på din nivå så kan du göra vårt språktest här:

Kursledare
Melania har en gedigen bakgrund inom bildning. Hon har gått kurser inom folkbildningens idéer och praktik, digitalisering i språkundervisning, vuxnas lärande och inlärning av italienska i ett flerspråkighetsperspektiv. Hon är född och uppvuxen i centrala Italien, Abruzzo. Sedan 2005 är hon bosatt och verksam i Sverige. Melania är utbildad i att förstå och skapa förutsättningar för vuxnas lärande i olika sammanhang.  Det hon gillar mest med folkbildning är att dela sina kunskaper med personer som är intresserade av den Italienska kulturen. Melania är också utbildad  inom konst och estetik och arbetar med textilkonst i hennes egna ateljé.

Medborgarskolans ledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett inspirerande och engagerande sätt. De vidareutvecklar kontinuerligt sin förmåga genom Medborgarskolans fortbildningsprogram inom vuxenpedagogik.

Kursmaterial
Kursmaterialet ingår inte i kursavgiften. Ledaren informerar vid första kurstillfället. Kursbok  Adesso sì 1. ISBN: 9789147082919. I kursen kan vi även komma att arbeta med av ledaren framtaget material.

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln
När du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på Bokus och 10 % rabatt på Akademibokhandeln. Läs mer om hur du gör för att utnyttja din rabatt på: Klicka här!


Kallelse/faktura
Alla kursstarter är preliminära. Kallelse/faktura till kursen med definitivt startdatum skickas till angiven e-postadress cirka en vecka före kursstart.

Folkbildning
Grundtanken med folkbildning är att deltagarna i samverkan med kursledaren lär av varandra. Arbetsformerna är demokratiska och engagerande och lärandet aktivt. Deltagarna söker och bygger sin egen kunskap genom dialog, interaktion och reflektion med andra. Genom bra kommunikation har kursledaren möjlighet att anpassa kursen tillsammans med deltagarna under kursens gång.

Medborgarskolan Mälardalen är miljödiplomerade sedan 2016. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete här.

Anmälan
Anmälan sker via formuläret på kursens hemsida eller genom att kontakta oss via telefonnummer 010-15 75 200.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Italienska A1 del 4, distans I realtid. och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.