Intresseanmälan DREJNING

Medborgarskolan Mitt, i Västerås
Längd
20 timmar
Pris
0 SEK
Längd
20 timmar
Pris
0 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Info om Intresseanmälan DREJNING

Vi avser att starta upp DREJNING och keramik i Västerås under 2024. Här kan du anmäla ditt intresse!

Vi har sett en stor efterfrågan på keramikkurser med drejning och tittar nu på möjligheten att kunna erbjuda det. Här kan du anmäla ditt intresse för att få information och förtur till platserna på kursen. OBS! Detta är bara en intresseanmälan, inget åtagande från din sida. Och vi återkommer med mer information så snart vi vet mer om upplägg, pris mm. 

Dyk ner i keramikens fantastiska värld! Att arbeta med lera är ett av de äldsta uttrycken för mänskligt skapande. Kursen för dig som gillar att arbeta med dina händer och som uppskattar känslan och glädjen av att själv tillverka något bestående.

Innehåll
Keramik är så mycket mer än bara en teknik! Här erbjuds du att lära dig skapa i flera tekniker, såsom kavling, ringling, tumning, skulptur, och drejning!Baskunskaper som lerhantering, beskickning och glasering är också viktiga steg i processen. 

Våra keramikkurser är öppna för alla, oavsett tidigare erfarenhet, oavsett om du är nybörjare eller mer erfaren. Varje deltagare utvecklas i sin egen takt med stöd från våra kompetenta kursledare.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs. Denna kurs riktar sig till nybörjare och till dig som har tidigare erfarenhet av keramik. Du arbetar fritt med leran och du som är nybörjare får en genomgång av de olika grundteknikerna. Allt utgår ifrån deltagarens behov och nivå.

 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Intresseanmälan DREJNING och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.