Franska enskild undervisning 10x45 min

Medborgarskolan Mitt, i Eskilstuna
Längd
10 timmar
Pris
6 500 SEK
Längd
10 timmar
Pris
6 500 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Info om Franska enskild undervisning 10x45 min

Innehåll
Individuell undervisning i franska för dig som behöver konversationsträning, läxhjälp eller som vill damma av gamla kunskaper. Finslipa franska inför en resa eller konferens! Kursen passar även dig som är helt nybörjare och vill lära dig grunderna.
Undervisningen och upplägget anpassas efter dina önskemål och behov för att du ska få ut maximalt av dina enskilda lektioner.

Upplägg
Kursen omfattar 45 minuter x 10 kurstillfälle, det finns även möjlighet att ta dubbla lektioner. Tillsammans med kursledaren läggs en passande arbetsplan upp för att tillgodose dina önskemål. Start, dag och tid bestäms i samråd med ledaren och administrationen. Efter avslutad kurs erbjuder vi möjlighet att boka fler lektioner för att fortsätta inlärningen. Eventuella lov eller uppehåll bestäms tillsammans ledaren vid första lektionen.

Förkunskaper
Du behöver inte ha några förkunskaper för att ta enskilda lektioner. Innehållet anpassas utefter dina önskemål och behov. Vid första sammankomsten går du tillsammans med kursledaren igenom vilken nivå du befinner dig på och vilka mål du har med undervisningen. I samråd med kursledaren läggs en passande arbetsplan upp för att du ska lära dig så mycket som möjligt om det du efterfrågar.

Kursledare
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial
Kursmaterialet ingår inte i kursavgiften. Vilket material som används bestäms vid första tillfället. Detta för att undervisningen ska bli så individuellt anpassad som möjligt.

Bra att veta
I våra lokaler finns både kylskåp och micro, så det går bra att ta med egen lunch om så önskas. Medborgarskolan bjuder på kaffe och te.

Skriv gärna i meddelande rutan om du har några önskemål om dag eller tid.

Folkbildning Grundtanken med folkbildning är att deltagarna i samverkan med kursledaren lär av varandra. Arbetsformerna är demokratiska och engagerande och lärandet aktivt. Deltagarna söker och bygger sin egen kunskap genom dialog, interaktion och reflektion med andra. Genom bra kommunikation har kursledaren möjlighet att anpassa kursen tillsammans med deltagarna under kursens gång.

Medborgarskolan Mälardalen är miljödiplomerade sedan 2016. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete här.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Franska enskild undervisning 10x45 min och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.