Akrylmålning helgkurs - fokus färglära - sommarkurs

Längd
10 timmar
Pris
1 295 SEK
Nästa kurstillfälle
29 juni, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
10 timmar
Pris
1 295 SEK
Nästa kurstillfälle
29 juni, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Info om Akrylmålning helgkurs - fokus färglära - sommarkurs

I denna helgkurs lär vi oss att förstå färgcirkeln, att själva kunna blanda till olika kulörer utifrån grundfärgerna och kunna komma åt den där specifika kulören du behöver till ditt verk. Vi lär oss om valörer, komplementfärger, varma och kalla färger och allt som har med själva upplevelsen av kulören att göra.

Innehåll
Här får du djupdyka i in på ämnet och vi lär oss att förstå hur olika färger påverkar varandra och hur detta kan förstärka ditt måleri. Kursen hålls i akryl, som är en nybörjarvänlig färg som torkar snabbt.
Kursen passar både dig med samt utan erfarenhet, men i upplägget kommer det läggas mycket fokus på grundkunskaperna från början.

Upplägg
Kursen omfattar 7 x 45 min /dag  under 2 dagar , lördag och söndag med 45 min lunch / dag

Förkunskaper
Inga förskunskaper krävs

Kursledare
Marlou Jaspers presentation:
Jag har i sedan barnsben intresserats av realistiskt måleri och på senare år jobbat främst med magisk realism/surrealism i olja. Min konst går hand i hand med naturen, som står i centrum i mitt skapande. Ibland lyfter jag viktiga frågor gällande miljön samt människans relation till naturen, och ibland en mer lättsam approach och pusslar jag ihop porträtt av djur och dess oväntade likheter. I dagsläget är jag konstnär på heltid och fokuserar till större del på utställningar, beställningsjobb samt undervisande i konst. Jag strävar även efter att nå ut med min konst mer internationellt vilket är ett av målen med min mobila ateljé i min lilla campervan som jag stundvis bor i. 
Du kan läsa mer om min konst och om mig på www.marloujaspersart.com eller på Marlou Jaspers Art på Instagram eller Facebook.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial
Kursmaterial köps av deltagaren.

Materiallistan - ta med till kurs:
Materiallistan:
Akrylfärgsset – ska innehålla grundfärgerna (röd, gul, blå/magenta, gul, cyan) *
Penslar för akrylmåleri 
Duk (lös eller uppspänd) alternativt akrylpapper men duk är att föredra
(Trasa för att torka av penslar) 
Blyerts eller kol

**Det kan vara bra att också ha med något kladdpapper/duk för att testa sig fram

Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du 5 % rabatt på www.bokus.com. Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta ditt lokalkontor för att få rabattkoden.

Tips på vidareutveckling
Medborgarskolan har ett stort utbud av Ateljé och Hantverkskurser, upptäck vårt kursprogram för att hitta något annat som verkar spännande. www.medborgarskolan.se

Bra att veta
Stafflier finns på plats, tag med förkläde eller ha oömma kläder.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Hos oss på Medborgarskolan är alla deltagare och ledare försäkrade under aktiviteten/kursen samt till och från aktiviteten/kursen
Lär mer på Olycksfallsfrskring | Medborgarskolan

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Akrylmålning helgkurs - fokus färglära - sommarkurs och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.