Akrylmålning fokus måla djurriket - sommarkurs

Längd
15 timmar
Pris
1 550 SEK
Nästa kurstillfälle
24 juli, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
15 timmar
Pris
1 550 SEK
Nästa kurstillfälle
24 juli, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Info om Akrylmålning fokus måla djurriket - sommarkurs

Vill du lära dig mer om realistiskt akrylmåleri med inriktning Djur? I denna kurs guidas du igenom hur det kan tänkas när det ska målas olika typer av päls, fjädrar, fjäll eller annan önskad struktur, och förstå vad som gör dem unika.

Innehåll
Vi kommer under kursens gång att utgå ifrån olika djur som vi tillsammans väljer, och kan vara allt från din älskade katt, till skogens konung, till en förstorning av den minsta skalbaggen.Inga förkunskaper krävs och genomgånger av grundkunskaper i akrylmåleri anpassas efter gruppens behov. Dock ligger största fokus på just realistiskt måleri, där mycket av grundkunskaperna naturligt flätas in.

Upplägg
Kursen omfattar 3 x 45 min per tillfälle, vi träffas 5 gånger, en gång i veckan, samma dag

Förkunskaper
Inga förskunskaper krävs

Kursledare
Marlou Jaspers presentation: Jag har i sedan barnsben intresserats av realistiskt måleri och på senare år jobbat främst med magisk realism/surrealism i olja. Min konst går hand i hand med naturen, som står i centrum i mitt skapande. Ibland lyfter jag viktiga frågor gällande miljön samt människans relation till naturen, och ibland en mer lättsam approach och pusslar jag ihop porträtt av djur och dess oväntade likheter. I dagsläget är jag konstnär på heltid och fokuserar till större del på utställningar, beställningsjobb samt undervisande i konst. Jag strävar även efter att nå ut med min konst mer internationellt vilket är ett av målen med min mobila ateljé i min lilla campervan som jag stundvis bor i. 
Du kan läsa mer om min konst och om mig på www.marloujaspersart.com eller på Marlou Jaspers Art på Instagram eller Facebook.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial
Kursmaterial köps av deltagaren.

Materiallistan - ta med till kurs:
Akrylfärgsset – ska innehålla grundfärgerna (röd, gul, blå/magenta, gul, cyan) *
Penslar för akrylmåleri 
Duk (lös eller uppspänd) Alternativt akrylpapper men duk är att föredra
(Trasa för att torka av penslar) 
Blyerts eller kol

**Det kan vara bra att också ha med något kladdpapper/duk för att testa sig fram

Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du 5 % rabatt på www.bokus.com. Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta ditt lokalkontor för att få rabattkoden.

Tips på vidareutveckling
Medborgarskolan har ett stort utbud av Ateljé och Hantverkskurser, upptäck vårt kursprogram för att hitta något annat som verkar spännande.

Bra att veta
Stafflier finns på plats, tag med förkläde eller ha oömma kläder.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Hos oss på Medborgarskolan är alla deltagare och ledare försäkrade under aktiviteten/kursen samt till och från aktiviteten/kursen
Lär mer på Olycksfallsfrskring | Medborgarskolan

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Akrylmålning fokus måla djurriket - sommarkurs och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.