Affärsengelska B1

Längd
16 timmar
Pris
1 595 SEK
Nästa kurstillfälle
26 augusti, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
16 timmar
Pris
1 595 SEK
Nästa kurstillfälle
26 augusti, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Info om Affärsengelska B1

Vill du träna på att prata engelska utan att vara rädd för att det ska bli fel? Känner du att dina engelskkunskaper har börjat rosta och inte är vad de en gång har varit? Det här är en kurs för dig som behöver använda engelskan i ditt arbete.

Även om man ofta pratar engelska på jobbet känner många att det blir jobbigt när man måste prata inför andra. Ta chansen att utveckla dina kunskaper i affärsengelska. På kursen tränar du den engelska du behöver i olika arbetssituationer när du till exempel talar i telefon, förhandlar med kunder, eller förbereder möten och presentationer. Och inte minst det viktiga kallpratet.

Innehåll
På kursen får du utveckla din engelska med fokus på affärsengelska.

Du får exempelvis träna på:
• Att förbereda och hålla i möten och presentationer
• Att hålla i intervjuer
• Konversation i mer avslappnad form

Upplägg
I kursen ingår muntliga övningar samt övningar i skriftlig kommunikation. Kursen går en gång i veckan i åtta veckor, 90 minuter vid varje tillfälle. 

Förkunskaper
Du har läst engelska tidigare på gymnasienivå eller motsvarande. Det krävs förkunskaper motsvarande nivå B1. Detta innebär att du kan uppfatta huvudinnehållet i tydliga och enkla budskap. Du kan fungera i mycket korta sociala samtal. Känner du dig osäker på din nivå så kan du göra vårt språktest här:

Kursledare
Janis Nordqvist kommer ursprungligen från USA och har varit i Sverige i 23 år. Hon har arbetat som pedagog för Uppsala Kommun. Dessutom har hon en omfattande bakgrund som engelska kursledare för vuxna. Janis har nära 20 års erfarenhet av undervisning för både vuxna och barn. Eftersom hon är från USA kan hon ge inblick i den amerikanska kulturen, livsstilen och livet i USA. Hon har också en affärsbakgrund som kan användas för studenter som vill praktisera sin affärsengelska eller vill lära sig mer om den amerikanska affärsvärlden. 

Kursmaterial
Kursmaterialet ingår inte i kursavgiften. Ledaren informerar vid första kurstillfället. I kursen kan vi även komma att arbeta med av ledaren framtaget material.

Kallelse/faktura
Alla kursstarter är preliminära. Kallelse/faktura till kursen med definitivt startdatum skickas till angiven e-postadress cirka en vecka före kursstart.

Om fakturan skall skickas till din arbetsgivare eller ditt företag, vänligen meddela detta vid anmälan.

Bra att veta
Observera att det står i din kallelse/faktura att kursen går i våra lokaler men kursen kommer att genomföras på distans. Du kommer få information om vårt digitala verktyg via separat mejl.

Anmälan
Anmälan sker via formuläret på kursens hemsida eller genom att kontakta oss via telefonnummer 010-15 75 200.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Affärsengelska B1 och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.