Acrylic Pouring och Fluid Art

Längd
16 timmar
Pris
1 595 SEK
Nästa kurstillfälle
28 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
16 timmar
Pris
1 595 SEK
Nästa kurstillfälle
28 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Info om Acrylic Pouring och Fluid Art

Kom och testa populära teknikerna acrylic pouring och fluid art! Skapa abstrakt konst med coola effekter. Att måla med pouring och fluid är både roligt och enkelt hantverk.

Innehåll

Vad är egentligen Acrylic pouring? Pouring, eller fluid painting betyder att du genom att hälla färg på ett objekt, som en målarduk eller en sten, kan skapa fram spännande färgeffekter. Du behöver inte vara duktig att måla för att skapa vacker konst med dessa spännande tekniker och hantverk. 

Under workshopen får du testa och experimentera de olika teknikerna. Välkommen till en helg med mycket inspiration och glädje.

Upplägg

  • Vi träffas under en helg, lördag och söndag, mellan kl 10.00-15.00.

Förkunskap

Ingen förkunskap krävs. 

Kursledare

Helena Spak har lång erfarenhet av teckning och traditionell målning, har tidigare haft kurs hos oss på Medborgarskolan i oljemålning. Hon har tänjt på gränserna och testat flera medium som smink, fotografering, keramik och nu acrylic pouring och fluid art. Varför begränsa sig till ett uttrycksätt? 

Hon är mestadels självlärd men har gått ett år på konstskolan i Gävle och en termin av konsthistoria på universitetet. 

Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial

Det ingår material i kursen så som akrylfärger, specialpapper, floetrol och silikon. 

Rabatter

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 10% rabatt hos Akademibokhandeln och 6% rabatt hos Bokus. Läs mer under förmåner.

Välkommen till oss

  • Våra lokaler ligger centralt i Gävle.
  • Avstånd till lokal- och regionalbussar 200 m, tågstation 350 m.
  • Parkeringar och parkeringshus finns runt omkring våra lokaler.
  • Kök med mikro, kyl, frys, vattenkokare och kaffemaskin finns.

Bra att veta

  • Kursstart kan komma att ändras och att startdatum är preliminärt. Observera att du alltid får en kallelse innan kursstart.
  • Läs mer om delbetalning eller om våra allmänna villkor.
  • Vid frågor, funderingar eller specifika behov, tveka inte att kontakta oss.

Medborgarskolan och folkbildning

Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar eller på distans och den enskilde deltagaren kan påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund som ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Vi har en bred verksamhet och samarbete med föreningar och organisationer inom många olika ämnen.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Acrylic Pouring och Fluid Art och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.