Visa kurser.se som: Mobil

Salsa & Bachata Pardans

Malmö Dansakademi
Kursinformation
Malmö
12 tillfällen
980 SEK inkl. moms

Kursbeskrivning

Lär dig dansa Salsa - pardans

Från Centralamerika kommer denna dans med spännande och glada rytmer som får dig att släppa loss på dansgolvet. Salsa betyder sås på spanska och kallas så eftersom det är en mix av många olika danser och rytmer. Dansen och musiken har vidareutvecklats i New Yorks latinokvarter.

Denna kurs lär du dig att dansa Salsa i par, man kan anmäla sig i par eller singel. Vi tar bara in rätt antal deltagare av varje kön på klasserna så det blir rätt när ni sedan paras ihop på klasserna. Vi roterar runt enligt ett system så alla får dansa med varandra. Om ni anmäler er i par och gärna vill dansa med varandra under hela tiden så går detta bra om så önskas.

Salsa som dansform och spansk kultur överlag har spridit sig över hela världen och intresset för den har ökat explosionsartat på senare tid. I nästan varje stad med ett utbrett nattliv finns numera också minst en salsaklubb. Så om du vill ut och dansa salsa i Malmö - eller någon annan stans i världen för den delen - skaffa dig förutsättningarna för att göra det med bravur med en danskurs hos oss på Malmö Dansakademi!

Dansa romantisk och mysig dans med din partner eller med våra andra deltagare på klasserna!

Bachata har sitt ursprung från den Dominikanska republiken i Karbien. Dansen är känd för att vara väldigt sensuell och romantisk bland många. Förr i tiden betydde Bachata ”fest eller sammankonst” och dansades mycket bland familjer och vänner. Genom åren har dansen blivit mycket populär och utvecklats till att bli en social dans som är omtyckt bland många. Bachata spelas mycket på Salsa klubbar och är ett givet val för dig som vill kunna dansa ute på t.ex. Cuba Café i sommar!

I Bachata läggs det mycket fokus på höfter som sägs vara en del av själen i dansen. Så kom och skaka liv i era höfter - dansa Bachata med oss! Vi kommer lära oss olika turer, bodymovement och styling som går att använda både i danssalen och ute på dansgolvet. Så ta med din partner, sambo eller hitta en ny vän på våra kurser på Malmö Dansakademi!

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

1) KURSER PÅ PLATS:

HÖSTTERMIN 2022
26 SEPTEMBER - 18 DECEMBER, VECKA 39-50 (12 veckor)

Måndagar
kl. 19.00-20.00 Salsa & Bachata Pardans mellan

Tisdagar
kl. 18.00-19.00 Bachata Pardans nybörjare

Onsdagar
kl. 18.00-19.00 Salsa Pardans nybörjare

Torsdagar
kl. 19.00-20.00 Salsa Pardans lätt/mellan
kl. 20.00-21.00 Bachata Pardans lätt/mellan

Söndagar
kl. 13.00-14.00 Salsa Rueda öppen nivå
kl. 14.00-15.00 Bachata Sensual öppen nivå

Kursschema samt kursanmälan för hösttermin 2022 hittar du via dansakademi.se/kurser.php.

En kurs kostar 980 kr för tolv lektionstillfällen och varje lektion varar i 60 minuter.

2) ONLINE KLASSER:
Det går även att ta online klasser i dansstilen om man föredrar detta. 

Online klasser är det utmärkta sättet att lära sig dansa i sin egen takt tryggt från sitt egna hem. Inlärningstakten bestämmer du helt själv då man inte behöver följa det tempo som läraren satt för klassen som ofta är baserat på majoriteten av eleverna på klassen. Istället anpassar du själv din inlärning till din egen förmåga och smak. Du kan alltså i din egen takt komma åt videorna under en 6 månaders period. I systemet kan du dessutom sakta ner videorna om du vill lära dig väldigt långsamt eller varför inte utmana sig själv och snabba upp videon? Du kan även ställa frågor till dina lärare om så önskas via kontaktformuläret eller live chatten, du kommer att få svar direkt eller inom kort till din mail!

PRISLISTA:
(Priserna nedan gäller för tillgång till din klass/er under en 6 månaders period.)

1 ONLINE KLASS: 80 SEK/klass
VIP-STUDENT: 2000 SEK (Tillgång till samtliga klasser)

Mer information om våra online klasser finner du via online.dansakademi.se

Video

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Salsa & Bachata Pardans.

Malmö Dansakademi

Välkommen till Malmö Dansakademi!

Malmö Dansakademi erbjuder danskurser inom alla tänkbara dansstilar. Vårt utbud håller alltid högsta kvalité! Här kan du till exempel välja mellan Orientalisk magdans, Afrikansk dans, Klassisk Balett, Salsa, Pussycat dolls, Zumba fitness, Poledancing, Lindy hop, Jazz och Streetdance. I dansstudion finns kurser för alla...


Läs mer och visa alla kurser med Malmö Dansakademi

Kontaktuppgifter till Malmö Dansakademi

Malmö Dansakademi

Sofielundsvägen. 57
214 34 Malmö

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Salsa & Bachata Pardans!

Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 16 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Salsa & Bachata Pardans, fyll i följande uppgifter: