Teater 50+

Kulturama, i Hammarby Sjöstad
Längd
12 timmar
Pris
1 700 SEK
Nästa kurstillfälle
27 maj, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
12 timmar
Pris
1 700 SEK
Nästa kurstillfälle
27 maj, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Gå denna sommarkurs och lär dig teaterns underbara hantverk! Genom skådespelarövningar, samarbetes- och koncentrationsträning utvecklas vi tillsammans.

Innehåll och Mål

En sommarkurs för dig som är 50+ och nyfiken på teater eller vill ta upp ditt teaterintresse efter ett uppehåll. Vi jobbar med grundläggande skådespelarövningar och improvisationsövningar för att utveckla fantasi och spontanitet

Upplägg

Vi börjar med övningar för att hitta trygghet, för att se och lyssna till varandra och för att träna samarbete. Vi fortsätter sedan med grunderna i teater. Genom skådespelarövningar, samarbetes- och koncentrationsträning jobbar vi med teaterns hantverk. 

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs. Alla är välkomna!  

Kursledare

Cacki (Catarina) Westerlund är skådespelare, regissör och teaterlärare. Hon har bla en fil.mag. i Teatervetenskap och är dessutom utbildad i Ebba Nilsdotters röstteknik. Läs mer om Cacki och våra andra ledare här.

Alla våra kursledare genomgår Kulturamas och Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.

Kursmaterial

Ingen extra kostnad för kursmaterial tillkommer.

Utvecklingsmöjligheter

På Kulturama finns teaterkurser upp till fördjupningsnivå. Där erbjuder vi exempelvis Method Acting, Monolog och Filmskådespelarteknik. Vi har även kurser i sång som kan passa dig som också vill utvecklas åt musikalhållet. Är du intresserad av att studera teater på en högre nivå har Kulturama en teaterutbildning på heltid för vuxna.  

Bra att veta 

Kursen hålls måndag till torsdag.

Som deltagare hos oss på Kulturama har du rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln samt Dansbutiken.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

27 maj, 2024

  • Kurs
  • Hammarby Sjöstad

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Teater 50+ och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Kulturama
Virkesvägen 21
Hammarby Sjöstad

Kurser för glädje och utveckling Att gå en kurs och fördjupa sina kunskaper eller prova på något helt nytt är en säker humörhöjare! På Kulturama har vi specialiserat oss på estetiska kurser inom musik, sång, dans, teater, musikal, artistskolan, foto,...

Läs mer och visa alla kurser med Kulturama

Highlights