Visa kurser.se som: Mobil

Recensioner av Författarkurs 3 - Redigering och manusutveckling - FÅTAL PLATSER KVAR

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 5 recensioner          

Linda   |   2014-07-02
Har gått två kurser för Jorun och det är det bästa jag gjort på länge. Jag har lärt mig oerhört mycket och jag kan varmt rekommendera denna kurs. Vill man lära sig bli bättre på att skriva, att utvecklas och har en dröm att bli författare så är detta en jättebra kurs att gå. Jag ska gå trean nästa år!
          (5)
Christopher Toll   |   2013-08-21
Bäst: bra engagemang från Jorun med fullt fokus på att få deltagarna att verkligen förstå vad som bygger en bra text/bok, nyttiga övningar och inte minst en osedvanligt gedigen genomgång och dokumentation av själva hantverket att tillverka en bok.
          (5)
IngridKristin   |   2012-06-06
Kursen är inspirerande. Engagerad kursledare och relevanta ämnesområden som behandlas. Personligen tyckte jag att delen där vi gav och fick respons på texter var för spretig, hade velat ha det begränsat till någon enstaka text att ge respons på per vecka och inte en hel grupp.Saknade också att jobba efter deadline men såg poängen i att sätta sin...
Visa hela
          (4)
Eliz   |   2012-04-02
En höjning från första kursen, samma briljanta upplägg i ett avancerat nivå. Rekommenderas!
          (5)
Lars Sundström   |   2011-01-29
Joruns kurs var mycket bra eftersom jag kunde både skriva på mitt eget projekt och få feedback på det båda av Jorun och av de andra kursdeltagarna. Samtidigt så hade vi "teoretiska" genomgångar av olika teman typ dialog, språk, miljö, karaktärsblad mm. Dessutom fanns det möjlighet till att utveckla sig själv genom enkla och nyttiga skrivövningar.
          (5)
Så fungerar det

Hitta en kurs du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar dig med mer information

Hobbytest

Hobbytest kurser.se

Vilken hobbytyp är du?

Ta reda på vad du egentligen ska syssla med på fritiden.

Starta testet