Visa kurser.se som: Mobil

Målarkurs - akryl / olja / akvarell

Jacobsgården
Kursinformation
Simrishamn
3 dagar
2019-08-26
2 500 SEK
Svenska

Kursbeskrivning

Målarkurs på Österlen

Målarkurs på vackra Österlen

En målarkurs för dig som vill prova på eller som målat tidigare. Vi målar i akvarell, akryl och olja. Några lär sig grunderna medan några experimenterar utifrån sina egna önskemål. Kursen leds av Björn Oscarsson som till vardags är kurslärare på ABF i Göteborg.

Kursen genomförs på den vackert belägna kringbyggda Jacobsgården strax utanför Järrestad i hjärtat av Österlen, 6 km väster om Simrishamn. Här arbetar vi i den inspirerande miljön inomhus, på den vackra gården eller med horisonten och Österlens böljande landskap som blickfång. Du målar efter dina  egna förutsättningar och Björn hjälper dig från din egen nivå med både faktiska kunskaper och inspiration. Alla dagar inleds med att Björn håller en gemensam föreläsning om teknik, material och fritt måleri.

Det finns möjlighet att bo på Jacobsgården i eget rum eller dela rum med en kamrat. Boendet är enkelt men trevligt. Frukost, fika, lunch och middag ingår. Det brukar bli en mycket trevlig stämning runt bordet i köket. Läs mer på www.jacobsgarden.se.

Målgrupp

Kursen passar både för nybörjare och de som har erfarenhet. 

Du tar själv med ditt konstnärsmaterial.

Kostnader

Kursavgift - 2500 kr

Boende (3 nätter) - 725 kr (del i dubbelrum) 975 kr (enkelrum)

Matpaket (3 frukost, 3 middag) - 750 kr

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Målarkurs - akryl / olja / akvarell.

Recensioner

Deltagare
(5)
Mycket bra helhetsupplevelse. Fantastiskt att kunna lägga så mycket tid på att måla utan att tänka på något annat. Bra undervisning, inspirerande och handfasta tips.
Deltagare
(4)
Bra innehåll och upplägg. Kursledaren kunnig och pedagogisk. Kursvärd mycket trevlig. Sätter tonen för den gemytliga stämningen.
Claes
(5)
Väldigt trevlig kurs med bra tankar om akvarell- och oljemålning. Bra och kunnig kursledare vid namn Björn. Mycket bra o lagom storlek på lunchen. Trevligt värdfolk som tar hand om oss amatörer

Jacobsgården

Jacobsgården

På Jacobsgåden får du möjlighet att utveckla din kreativitet i en genuin skånsk miljö på vackra Österlen. Denna charmiga kringbyggda Skånegård med underbar utsikt över Österlenlandskapet ligger strax utanför den lilla byn Järrestad, sex kilometer från Simrishamn. ​Jacobsgården byggdes 1860...


Läs mer och visa alla kurser med Jacobsgården

Kontaktuppgifter till Jacobsgården

Jacobsgården

Järrestad 941
272 94 Simrishamn

Mobil 070-5875559
www.jacobsgarden.se

Recensioner
Målarkurs - akryl / olja / akvarell
Kursrecensioner
(4,7)
Baseras på 36 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 99 recensioner.
Läs recensioner