Visa kurser.se som: Mobil

Recensioner av Improverket

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 53 recensioner.

David
En mycket bra pedagogisk ledare som lockar fram det bästa ur deltagarna. Roligt att kunna vara med och skapa ljuv harmoni på scen under ledning av en mycket professionell impro mästare. Kan varmt rekommendera Improverkets kurser till andra deltagare som har funderat på att lära sig mera om impro
Knut
Minus: Lite för mycket "zipp, zapp, bong" och liknande övningar (roligt men känns inte helt nödvändigt i den utsträckningen med tanke på vad kursen kostar; jag hade hellre lagt en del av den tiden på att utmanas i spelövningar). Ibland ganska oklara instruktioner. Plus: I princip allt annat
Magnus
Har haft väldigt roligt under kursen och utvecklats som improvisatör. Tycker att Henrik gjort ett bra jobb som lärare och hållit en väldigt bra balans mellan att pusha för att man ska utvecklas och utmana sig själv utan att det blir prestationsinriktat. Har varit kul att testa på både att lära sig ännu mer att hitta det komiska samt att testa at...
Visa hela
Inger
Tack vare en fantastisk ledare Susanna har gruppen utvecklats och allt har känts positivt och tryggt! Mycket skratt och glädje. Uppfyllde verkligen mina förväntningar.
L
Jag gick nybörjarkurs och var nervös första gången. Men det gick strålande och alla var väldigt välkomnande - både lärare och kursdeltagare! Kan varmt rekommendera kursen!
Simon a.k.a Selleris
Denna kurs har fört en mot en roligare scen med mer arbete som grupp och förlitningar på varandra. Och ser fram emot en till termin, om det nu dyker up!?
Madelene
Fantastisk gemenskap, så otroligt härliga skratt och övningar. Jag valde att gå kursen för att våga mer och bli mer kvicktänkt. Så bra! Stort tack!
Maria Axhamn
Hej! Bra lokaler, trivsam atmosfär. Sprudlande kursledare som delar med sig av sin kunskap och erfarenhet genom anekdoter mellan övningarna. Positivt med att kursledaren verklugen ser var och en och ger konstruktiv kritik utifrån var och ens förutsättningar. En härlig kurs med mycket repetition för mig som gått två terminer i Stockholm tidigare...
Visa hela
Helen
Jag är jättenöjd med kursen! Det vi gör är sjukt bra och jag utvecklas och utmanas hela tiden i mitt tänkande och i mitt görande. Underbart!!!!
Minna
Jättenöjd med kursen och speciellt läraren susanna! Hon får oss att slappna av och känna oss duktiga hur saker och ting än blir:) tack!
Annica
Jag har gått flera improkurser här & kan varmt rekommendera denna gemytliga oas. Du garanteras en härlig upplevelse tillsammans med andra glada kurskamrater & med mycket engagerande kursledare ❤
Ingvar
Jag gick Impro steg 1 i höstas och tycker det var riktigt kul! Men som med allting annat finns det möjlighet att trimma så att det blir bättre. Därav mitt totalbetyg 4 av 5. Om vi då skall fokusera på förbättringspotentialen så vill jag framför allt lyfta fram två saker: * Det var väl mycket snack från kursledaren (John). En del av den tiden ...
Visa hela
Bojvan
Avancerad, utvecklande och pirrigt rolig kurs! Väldigt fint ledarskap från John Pekkari som förmedlar både allvaret i impron men också tramset och flamset!
Emma
Grym kursledare!
Clara
Fantastiskt sätt att få släppa loss och upptäcka hur befriande det kan vara att sjunga om vad som helst. Från att tycka det är pinigt att sjunga inför andra till att inte bry sig något särskilt hur det låter och tom vara stolt över gruppens framträdande :)
Lotta
Har gått tre olika kurser på improverket och har sällan skrattat så mycket som under mina improlektioner :) Jättebra lärare och familjär stämning gör att man bara vill gå fler och fler kurser! Och det är det lätt att göra eftersom det hela tiden kommer nya upplägg och vinklingar så om du vill skulle du nog kunna fortsätta gå kurser där så länge ...
Visa hela
Tobias
Kursen har varit bra. Lite fler övningar då man kunnat va delaktig vore bra. dela upp gruppen på 2 sidor för mer delaktighet/mindre väntan? Bra feedback överlag. inte så mysig/förtroendeskapande den stora lokalen. Bra me spikade fest/uppspelsdatum. synd bara inte tiden för uppspel va satt å.. Alles gutt 👍
Sven
Void void void
Martina
Jag är jättenöjd med kursen. Henrik Virta är duktig på att lära ut på ett underhållande, pedagogiskt och prestationsfritt sätt. Jag har alltid väldigt roligt!
xxx
Jättebra ledare som skapade en avslappnad och tillåtande stämning i gruppen. Kursen var upplagd på ett pedagogiskt sätt som gjorde att det flöt på helt naturligt från gruppövningar och lekar till att spela upp små scener för resten av gruppen. Rekommenderar det verkligen.
Emma
Mycket bra, givande och inspirerande kurs! Kursledaren Matilda var grym ! ! Man kände sig välkommen, omhändertagen och hade det mycket roligt! Tack!
Thomas
Pirrigt, annorlunda, utmanande, utvecklande och vansinnigt kul i en trygg atmosfär! Härligt att röra till det i huvudet som annars går mycket på autopilot i livet! Tack John och ni andra på nybörjarkursen på måndagar kl. 17.
Marre
Roliga och lärorika kurser med gemenskap. Härliga lärare som engagerar och får alla att våga ta plats. Skratt blandat med självinsikt. Underbart!
Helena
Varenda kotte borde ge sig själv improvisationsteater i present, för det leker liv i vilka halvdöda batterier som helst tills de sprakar av ny energi, skratt och kreativitet! 😄👍
Astrid Tengelin
Improverkets kurser är fantastiska! En får leka, växa och våndas tillsammans med roliga nya människor. Livslusthöjande på alla möjliga sätt!
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.