Visa kurser.se som: Mobil

Hitta tomten som gömt sig i en kursbeskrivning och jultävla om en distanskurs 🎅🎄

Recensioner av Intensivkurs Jägarexamen i Stockholm

Snittbetyg: 4,4

Baseras på 14 recensioner.

Elias
(5)
Hade antagligen inte klarat provet om det inte vore för denna kursen. Man lärde sig även mycket bra saker som inte direkt ingår i jägarexamen men som man bör veta som jägare.
Jörn Karlsson
(4)
Träffsäker kurs!
Lotta Vikström
(4)
Bra kurs. Dock tycker jag att man kan komprimera den till 1 dag teori och 1 dag prov. Vilket vår lärare också gjorde. Däremot var det otydlig information om tider, uppskjutning mm. Vi som inte fick skjuta upp på söndagen i samband med kursen har fortfarande inte fått någon info när det skall ske. Så syftet med intensivkurs försvann med 50%.
Nils
(5)
Lärorik fullständig
walter
(5)
Lätt svenska och mycket lärorik
Mattias
(4)
Kursledaren höll informationen på en bra och saklig nivå som rundades av med raster. Det enda som jag personligen kan anmärka som negativt var informationen om kursen när jag bokade den på nätet. Som tex: ta med passfoto och kontanter. Även på uppskjutningen betalas allt med kontanter (som givetvis är bra i sig) men det stod inget om det. Kurs...
Visa hela
Daniel
(5)
Vi fick både teorin inför provet samt en mängd annan relevant jägarkunskap serverad i trevlig miljö av en väldigt erfaren kursledare.
andreas
(5)
Jag hade Uffe som kursledare. Han är oerhört karismatisk och bra kursledare. Innehållet i kursen var jättebra.
Magnus
(4)
Utmärkt lärare! Lokalen var tillräckligt bra, men lite trångt var det nog. Trevlig stämning.
Thomas Blom
(4)
Mycket nöjd!
Måns
(4)
Mkt bra, lite trångt i föreläsningsrummet men en trevlig stämning uppvägde. Tyvärr var det inge tjejer med den här gången.
Erik
(4)
Mkt kvalitativt!
Oscar
(4)
Hasse var mycket bra, även Laslo på Haninge jaktskytteklubb
Anders
(5)
Jag tog Jägarexamen på Hunt för ett år sedan och är mycket nöjd. Kursen höll hög kvalitet och jag tyckte om att det var en intensvivkurs. Över en helg hade jag jägarexamen. Kan rekommendera Hunt i Stockholm
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.