Visa kurser.se som: Mobil

Recensioner av Rallylydnad

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 14 recensioner.

Gunilla
(5)
Bra upplägg med några nya skyltar i taget. Bra med tips från kursledaren.
Sara Bruce
(5)
En helt fanatisk kurs
Therese hansson
(5)
Rolig kurs som gav ännu mera sug efter rally. Linda är en skicklig instruktör som plockar fram det bästa hos varje ekipage. Uppskattat att man får komma med egna önskemål vad man vill /behöver träna på. Återkommande kund då jag vet att Hundorado alltid levererar.
Ann Kanefall
(5)
Sofie var en fantastisk instruktör. Både med oss förare samt hundarna!
Annika och Sally
(5)
En fantastiskt rolig kurs som lärde mig och Sally massor. Linda är en tydlig och inspirerande ledare för både hund och människa. Som extra bonus har vi fått in övningar som vi kan ha på vardagliga promenader och därigenom stärka samspelet.
Anna och Sasha
(5)
Fint ordnad kurs med bra tempo och innehåll. Trevligt och seriöst upplagt med övningar och läxa efter varje tillfälle. Rekommenderas!
Eva och Morris
(5)
Ett bra träningstillfälle där vi får prova att gå en bana på ”riktigt”. Kurstiden används effektiv och det blir ingen dötid. Som ledare är Linda tydlig och strukturerad. Hon ger bra tips för fortsatt träning på egen hand.
Tina MacLean
(5)
Bra upplägg med att vi fick banvandra som på tävling och sen gå banan med hunden och efteråt få feedback vad vi ska tänka på och tips på hur vi kan hjälpa hunden med moment som strulade. Vi fick även träna på några utvalda moment mellan gångerna vi fick gå banorna och det var toppenbra Linda är alltid strukturerad och väldigt engagerad när ho...
Visa hela
Ann-Marie Rydberg
(5)
Lena är tydlig, vänlig och tålmodig.
Theresia Silander
(5)
En väldigt duktig kursledare som kunde se både till gruppens och de enskilda parens behov. Genom feedbacken om vad just precis en själv måste tänka på utvecklades vi snabbare och både jag och min hund tyckte att det blev än mer givande att träna tillsammans. Både jag och min hund har växt under kursen, ökat vårt självförtroende och haft kul till...
Visa hela
Lena Malmsäter
(5)
Tack för en givande och rolig kurs! Jag upplever Linda som en väldigt lugn, kunnig och pedagogisk tränare. Vi fick massor med bra tips och råd under denna kurs och jag kan varm rekommendera den!
Carin Törngren
(5)
Super rolig kurs med en toppen instruktör!! Både jag och Molly vill lära oss mer! Till och med sugna på att tävla! Vilket jag inte trodd innan! Stort tack!!
Stefan och Susanne Claesson
(3)
+Nöjd med kursledare och upplägg - Platsen var tråkig och dåligt upplyst. Kanske lite för tidigt på säsongen att vara ute på kvällen! Kallt
Sofia Olsson
(5)
En jätterolig kurs för både hunden och mig! Pedagogisk och härlig kursledare som gör att man vill lära sig mer!
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.