Visa kurser.se som: Mobil

Recensioner av Dan Tillberg Guld & Silver

Snittbetyg: 5

Baseras på 16 recensioner.

Maria
(5)
Det är så kul och berikande att få jobba med silver. Dan är en pedagogisk och tålmodig lärare, som låter dig ha egna idéer men inte tvekar att säga nej om det inte funkar. Det är verkligen en utvecklande kurs, har lärt mig massor. Verkstaden är jättefin, ren och fräsch, och utsikten den bästa som någon kurslokal kan erbjuda. Förutom att man lär ...
Visa hela
Naama Forsrup
(5)
Spenderade en underbar vecka i silvrets tecken, med Baggensfjärden utanför fönstret. Dans tålamod och kunskap hjälpte mig att skapa flera vackra smycken. Ser fram emot att ta ett nästa steg och lära mig ännu mer.
Kickan
(5)
Dan var en jättebra och pedagogisk lärare med stort tålamod. De två dagarna gav verkligen mersmak! Rekommenderas!
Sofia
(5)
Kursen var väldigt lärorik och rolig :) Jag hade aldrig testat silversmide innan och kände att jag fick lära mig massor - och testa massor! Otroligt nöjd med helgen, fått massa inspiration! Bra genomgång av bakgrund, olika tekniker och steg inom smide osv. Dan var en väldigt trevlig, rolig och duktig lärare.
Sussi Sundqvist
(5)
Precis hemkommen efter två dagars silversmidande. Jätteroligt att se sin smyckeside' växa fram och ta form under Dan Tillbergs eminenta ledning. Lagom stora grupper i fina, ljusa lokaler i vacker skärgårdsmiljö. Ses till hösten!
Frida Tone
(5)
En jättekul kurs där jag verkligen hann med mycket! På 9 tillfällen hann jag med 2 ringar, 2 hängsmycken och örhänge! Mycket nöjd! Kan verkligen rekommendera kursen med Dan Tillberg som kursledare!
Tore
(5)
Kan inte sträcka mig så långt som att säga att fantasin är enda gränsen - vi har alltid ens naturliga hämningar, en tidsgräns som gör det smått omöjligt att hinna igenom verkstadens alla verktyg, samt Dans tålamod med Göteborgsvitsar, som begränsningar. Men med det sagt: Har du en dröm om något du vill smida så ser Dan utmaningen och går all in ...
Visa hela
Tore
(5)
Kan inte sträcka mig så långt som att säga att fantasin är enda gränsen - vi har alltid ens naturliga hämningar, en tidsgräns som gör det smått omöjligt att hinna igenom verkstadens alla verktyg, samt Dans tålamod med Göteborgsvitsar, som begränsningar. Men med det sagt: Har du en dröm om något du vill smida så ser Dan utmaningen och går all in ...
Visa hela
Otto Francke
(5)
Mycket lärorik och trevlig helg, Dan gav mig hjälp när jag behövde och hjälpte till att spåna idéer.
Lena
(5)
Inspirerande, lärorikt och väldigt trevligt! När jag började kursen visste jag bara att jag ville prova på silversmide. Nu har jag massor med idéer och har bokat vårterminen också! Dan är pedagogisk, noggrann, positiv och väldigt hjälpsam.
Ola
(5)
Inspirerande och lärorikt. Mycket bra handledning av kursledaren. Vi var bara fyra på vår helgkurs, vilket gav oss mer tid att få hjälp och komma framåt i vår smycketillverkning.
Ebba
(5)
Jag och min syster gjorde denna helg-kurs tillsammans och är så otroligt nöjda! Vi hade en superkul helg tillsammans och trodde inte vi skulle komma hem med något så fint som vi gjorde :) Vi lärde oss jättemycket och jag skulle verkligen rekommendera kursen. Dan var en mycket bra och pedagogisk lärare och man känner i efterhand att man lärde sig...
Visa hela
Catrine
(5)
Dan är väldigt duktig på att lära ut och man blir så inspirerad av hans kunskap. På en helg hinner man med mer än man tror och får ett fint smycke (vissa hann med fler) med sig hem. Kan verkligen rekommendera!
Fanny
(5)
Fantastiskt lärorik kurs med en trevlig atmosfär. Dan är väldigt pedagogisk och noggrann i sitt lärande och tar sig tiden att se till att alla når sina mål. Jag rekommenderar varmt att ta en kurs med Dan för alla som är intresserade av att lära sig om smyckestillverkning.
Katrin
(5)
Jag har precis avslutat en sommarkurs hos Dan. Är mycket nöjd med kursen. Dan Är grymt pedagogisk, tålmodig och noggrann. Utstrålar en glädje i att få lära ut. Att kurslokalen ligger vackert alldeles vid vattnet så vi kunde inta lunchen sittandes på bryggan efter ett dopp i havet försämrade inte upplevelsen. Inte heller att just vår kurs avsluta...
Visa hela
Bitte Svensson
(5)
Den här kursen gav verkligen mersmak. Kan verkligen rekommendera den till andra som funderar på att lära sig silversmide. Läraren Dan Tillberg lärde väldigt pedagogiskt ut moment för moment och kunde verkligen förmedla sina kunskaper. Den vackra utsikten från arbetsbänken var ytterligare ett plus.
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.