Visa kurser.se som: Mobil

Delta i vår påsktävling och tävla om en distanskurs inom matlagning! 🐣🌷

Recensioner av Dan Tillberg Guld & Silver

Snittbetyg: 5

Baseras på 29 recensioner.

Helena Halvarsson
(5)
Det var en fantastiskt rolig och lärorik helgkurs. Dan var en riktigt bra lärare; pedagogisk, kunnig och uppmuntrande. Jag kan varmt rekommendera kursen!
Sofie Andersson
(5)
Riktigt duktig kursledare som lotsar igenom grunderna men samtidigt ser till att man hinner hinner med att göra ett riktigt fint smycke att ta med sig hem. Rekommenderas varmt!
Isabel Hussain
(5)
Dan har lång erfarenhet och enormt mkt kunskap. Han är positiv och vill verkligen hjälpa dig så att du kan lära dig mera. Det var så kul att gå kursen och det ligger vid vattnet i en fantastisk omgivning.
Jonas
(5)
Helt fantastisk lärare och trevlig
Marlene
(5)
Väldigt intressant att få prova på och en av de roligaste kurser jag gått! Dessutom en lugn och tålmodig kursledare vilket är guld värt, speciellt när man är nybörjare som jag. Och över mina förväntningar att som ny faktiskt kunna skapa fina smycken i silver. Självklart med lite hjälp i svårare moment från Dan, men steg för steg lär man sig allt...
Visa hela
Tom Taylor
(5)
Som total nybörjare med att arbeta med smide blev jag mycket imponerad hur mycket jag fick lära mig från Dan under blott en vecka. Första dagen kunde jag inte såga rakt och nästan smälte ringen, introduktionsprojektet, när jag skull löda den. Sista dagen kunde jag såga rakt och hade en mycket större förståelse för hur mycket värme de olika mater...
Visa hela
Erika
(5)
Fick denna vårkurs i födelsedagspresent och det blev en fantastisk upplevelse med Dan som mycket pedagogiskt lotsade oss igenom alla de olika arbetsmomenten som behövdes för att vi skulle få förverkliga vår design för de olika smycken vi själva ritat skissen till för att göra. Kan verkligen rekommendera Dans kurser, så inspirerande!
Maria1
(5)
Jättekul kurs! Härlig miljö och tålmodig och kunnig kursledare. Rekommenderas varmt!
Maria2
(5)
Helgkursen gav inspirerande inblick i material och teknik, och lusten att skapa flödade! Dan var den utförliga handledaren med oändligt tålamod, som hjälpte oss att få en konkret hands-on erfarenhet av smide, paljor, fluss och sågblad, som utmynnade i eget alster!
Maria Lindell
(5)
Mycket givande och lärorikt med många olika moment. Slutresultatet, två fantastiska ringar, blev bättre än jag någonsin hade kunnat tro. Otroligt kunnig, pedagogisk och inspirerande lärare. Dessutom väldigt bra på att förmedla känslan av att du kan och pusha för att testa. Vill du få förmånen att utbildas av en skicklig yrkesman som dessu...
Visa hela
Johanna
(5)
Jag fick höstkursen. Dan är mycket pedagogisk och går igenom moment för moment efter den takt man själv är i. Det känns inte stressigt utan elverna får utgå från sig själva och från sin egen erfarenhet av silversmide. Jag hann med en ring och två större örhängen. Vill gärna skapa ännu mer, så tror att det blir en till kurs för mig.
Anna H
(5)
Väldigt rolig och lärande kurs där jag hann göra två silverringar, halssmycke och örhängen. Jag gick höstkurs. Jag kommer försöka gå en termin till.
Carina Tiger
(5)
Pedagogiskt, inspirerande och positivt lärande i en fantastisk miljö. Fanns tid för att få all hjälp och undervisning som jag ville ha.
Maria
(5)
Det är så kul och berikande att få jobba med silver. Dan är en pedagogisk och tålmodig lärare, som låter dig ha egna idéer men inte tvekar att säga nej om det inte funkar. Det är verkligen en utvecklande kurs, har lärt mig massor. Verkstaden är jättefin, ren och fräsch, och utsikten den bästa som någon kurslokal kan erbjuda. Förutom att man lär ...
Visa hela
Naama Forsrup
(5)
Spenderade en underbar vecka i silvrets tecken, med Baggensfjärden utanför fönstret. Dans tålamod och kunskap hjälpte mig att skapa flera vackra smycken. Ser fram emot att ta ett nästa steg och lära mig ännu mer.
Kickan
(5)
Dan var en jättebra och pedagogisk lärare med stort tålamod. De två dagarna gav verkligen mersmak! Rekommenderas!
Sofia
(5)
Kursen var väldigt lärorik och rolig :) Jag hade aldrig testat silversmide innan och kände att jag fick lära mig massor - och testa massor! Otroligt nöjd med helgen, fått massa inspiration! Bra genomgång av bakgrund, olika tekniker och steg inom smide osv. Dan var en väldigt trevlig, rolig och duktig lärare.
Sussi Sundqvist
(5)
Precis hemkommen efter två dagars silversmidande. Jätteroligt att se sin smyckeside' växa fram och ta form under Dan Tillbergs eminenta ledning. Lagom stora grupper i fina, ljusa lokaler i vacker skärgårdsmiljö. Ses till hösten!
Frida Tone
(5)
En jättekul kurs där jag verkligen hann med mycket! På 9 tillfällen hann jag med 2 ringar, 2 hängsmycken och örhänge! Mycket nöjd! Kan verkligen rekommendera kursen med Dan Tillberg som kursledare!
Tore
(5)
Kan inte sträcka mig så långt som att säga att fantasin är enda gränsen - vi har alltid ens naturliga hämningar, en tidsgräns som gör det smått omöjligt att hinna igenom verkstadens alla verktyg, samt Dans tålamod med Göteborgsvitsar, som begränsningar. Men med det sagt: Har du en dröm om något du vill smida så ser Dan utmaningen och går all in ...
Visa hela
Tore
(5)
Kan inte sträcka mig så långt som att säga att fantasin är enda gränsen - vi har alltid ens naturliga hämningar, en tidsgräns som gör det smått omöjligt att hinna igenom verkstadens alla verktyg, samt Dans tålamod med Göteborgsvitsar, som begränsningar. Men med det sagt: Har du en dröm om något du vill smida så ser Dan utmaningen och går all in ...
Visa hela
Otto Francke
(5)
Mycket lärorik och trevlig helg, Dan gav mig hjälp när jag behövde och hjälpte till att spåna idéer.
Lena
(5)
Inspirerande, lärorikt och väldigt trevligt! När jag började kursen visste jag bara att jag ville prova på silversmide. Nu har jag massor med idéer och har bokat vårterminen också! Dan är pedagogisk, noggrann, positiv och väldigt hjälpsam.
Ola
(5)
Inspirerande och lärorikt. Mycket bra handledning av kursledaren. Vi var bara fyra på vår helgkurs, vilket gav oss mer tid att få hjälp och komma framåt i vår smycketillverkning.
Ebba
(5)
Jag och min syster gjorde denna helg-kurs tillsammans och är så otroligt nöjda! Vi hade en superkul helg tillsammans och trodde inte vi skulle komma hem med något så fint som vi gjorde :) Vi lärde oss jättemycket och jag skulle verkligen rekommendera kursen. Dan var en mycket bra och pedagogisk lärare och man känner i efterhand att man lärde sig...
Visa hela
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.