Visa kurser.se som: Mobil

Hohoho! 🎅 Nedräkningen till jul har börjat! Det firar vi på kurser.se med en klurig jultävling. Läs mer här.

Kursinformation
Göteborg
7 x 3 timmar
3 500 SEK
Kommande starter
Göteborg
2023-02-23 10:00  
3 500 SEK
2023-02-23 18:00  
3 500 SEK

Kursbeskrivning

Teckningskurs 

På denna kurs gör vi en resa i en viktig del av skapandet - skissteknik, tekniken att avbilda. Vi arbetar med teknikerna kol, blyerts (från hård H till mjuk B6), akvarellpennor, fet krita – sepia (likt Leonardo da Vincis teckningar) torr pastell, fet pastell och tuschpenna.

Under kursen tränar vi på stilleben men även andra motiv som vi tillsammans bestämmer. Välkommen att vara med på denna glädjefulla resa! 

Dag: Start 23/2 kl. 10-13 varannan vecka.

Kväll: Start 23/2 kl. 18-21 varannan vecka.

Alina Witwitzkas ord om sitt undervisande:

Att måla är en speciell resa till närvaron i nuet. Där logisk tänkande upphör för att lämna plats åt intuitivt sökande i färgernas värld. Sällan har vi denna möjlighet att stanna till på så kort tid som när vi skapar och komponerar.
Vi målar bilder, vi leker med färg och komposition med känslan som utgångspunkt. Den lekfulla formen leder dig till din teknik som är individuell för varje människa.

Välkommen!

Video

Kostnader

7 x 3 timmar. 3 500:-. Priset inkluderar material.

Kursledare

Alina Witwitzka

Genom sitt måleri och genom verksamheten på CREARE - Skapande Centrum, som hon startat år 2003, erbjuder Alina Witwitzka en plattform för både upplevandet av hennes livsbejakande konst, en möjlighet för dig att leka fram, upptäcka och växa i ditt eget skapande genom kursverksamheten. Alina Witwitzka är konstnär (hon tog Masterexamen på Konstfackskolan i Stockholm), kursledare, projektledare, grafisk formgivare mm. Alina Witwitzka har gjort ett medvetet val i sin yrkesmässiga verksamhet att sprida välmående och glädje genom skapande processen.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Teckningskurs.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 2 recensioner.

Eva
Alina är en mycket kompetent kursledare. Hon lär, inspirerar och uppmuntrar skapande i olika tekniker. Ljusa trevliga lokaler tillsammans med andra kursdeltagare har det varit en fröjd att tillbringa torsdagskvällarna hos Alina. Med grund som denna kurs get gett mig är jag väl är rustat i mitt egna skapande.
Sven
Som nybörjare var/är jag kursen mycket bra för mig då vi testat olika tekniker och få hjälp i hur jag ska tänka olika perspektiv. Det är också bra att få tips i vilka pennor, färgen, papper och så vidare man behöver för att starta på egen hand. Jag kan varmt rekommendera till både nybörjare och ni som redan är igång.

CREARE - Skapande Centrum

CREARE - Skapande centrum - Målarkurser i Göteborg

Välkomna till CREARE Skapande Centrum i Linnéstaden i centrala Göteborg!

Vi målar i små grupper om max 10 personer och träffas genom fysiskt deltagande på kursen eller via internet/ Zoom vid samma tillfälle. CREARE- Skapande Centrum är en mötesplats för dig som vill frigöra och utveckla din skapande kraft på dina...


Läs mer och visa alla kurser med CREARE - Skapande Centrum

Kontaktuppgifter till CREARE - Skapande Centrum

CREARE - Skapande Centrum

Plantagegatan 11
413 05 Göteborg

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 2 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 24 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Teckningskurs, fyll i följande uppgifter: