Keramik- fortsättning 1, måndagskvällar, Östersund

Längd
32 timmar
Pris
1 920 SEK
Längd
32 timmar
Pris
1 920 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Vill du fördjupa dina kunskaper i att skapa i lera med olika tekniker, enklare formgivning och glasering? Då är detta kursen för dig!

OBS LÄS NOGA IGENOM KURSINNEHÅLLET

SÅ DU ANMÄLER DIG TILL EN KURS SOM ÄR RÄTT FÖR DIG!

Målgrupp 

En kurs för dig som tidigare arbetat lite med lera och som vill utveckla dina färdigheter i ämnet.

Förkunskaper

Du bör ha gått en nybörjarkurs innan, eller känner att det var länge sedan du höll på med lera och vill fräscha upp dina kunskaper.

Innehåll

Vi arbetar med att förfina byggtekniker och hitta rätta hantverkskänslan för materialet. Här börjar vi också arbeta med enklare formgivning och dekor och glaseringsmetoder. Denna kurs innehåller EJ drejning. 

Folkbildningen är till för att lära sig och utvecklas tillsammans. Under keramikkurserna ägnar vi oss inte åt produktion till försäljning. Vi kan tyvärr ej heller erbjuda tillverkning av större föremål pga. platsbrist i ugnarna.

Omfattning 

8 träffar á 4 studietimmar (1 studietimme = 45minuter)

Pris

Deltagaravgiften plus tillkommande arbetsmaterial – den brända leran vägs vid slutet av kursen och summan swishas till ABF. 

Rabatter

Komihåg att vid anmälan ange om du vill nyttja din Handelscheck eller om du har rabatt via din bostadsrättsförening.

OBS

Inför kursstart kommer ett sms med information om att Din kurs startar och att en kallelse /FAKTURA kommer skickas via mail med mer info om var kursen hålls och annan bra att veta information.

Välkommen med din anmälan!

ABF Jämtland-Härjedalen
Midgårdsgatan 8
831 45 Östersund

ABF Jämtland-Härjedalen

Kurser/ studiecirklar / kulturprogram i kommunernaSveg - Östersund - Strömsund - Ragunda - Åre - Krokom - Berg Människor över hela landet har sin egen relation till ABF, och det är precis så det ska vara. ABF är till för alla, och...

Läs mer och visa alla kurser med ABF Jämtland-Härjedalen

Highlights