Vision: Sociala Medier Excellence Weekend

All Good Ink, i Örebro
Längd
2 dagar
Pris
5 000 SEK
Längd
2 dagar
Pris
5 000 SEK
Få mer information om kursen 👍

Kursbeskrivning

Under denna intensiva inspirationshelg kommer du att utforska och bemästra olika aspekter av sociala medier, med fokus på att omvandla kaos till kreativitet och nytänkande.

Kursformat:

Dag 1: Strategisk Grundläggning  

• Presentation och översikt av kursen

• Skapa en stark sociala medier strategi

• Utforska ditt personliga varumärke och röst

• Konsten att skapa visuellt lockande innehåll

• Utforska olika sociala medier plattformar och deras användning

Dag 2: Personlig Varumärkesbyggande och Framtida Steg

• Bygg ditt personliga varumärke och stärk din närvaro

• Utforska kreativa Instagram feeds och användning av färger

• Avslutande rådgivning och steg för din sociala medier framtid

Vad du får:

• Personlig vägledning och feedback från Rebecca, baserat på din nuvarande situation och mål.

• Kreativa verktyg och tekniker för att skapa attraktivt innehåll.

• Konsultera för att bygga och engagera en målgrupp på sociala medier.

• Förståelse för att välja rätt plattformar och använda dem effektivt.

• Konkreta rekommendationer för att förbättra din sociala medier närvaro.

Denna kurs är utformad för nystartade företag och individer som vill omvandla sitt sociala medier kaos till en inspirerande och autentisk närvaro.

BONUS:

• Personlig Coaching: Under kursen kommer en gästföreläsare att vara på plats för att erbjuda personlig coaching och vägledning. Denna expert kommer att hjälpa dig att anpassa kursens principer till din specifika situation.
• Nätverkstillfälle: Denna helg är inte bara en möjlighet att lära sig och utvecklas, utan också ett fantastiskt tillfälle att nätverka med likasinnade individer. Du kommer att kunna dela erfarenheter och bygga värdefulla kontakter.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

Denna kurs är utformad för en varierad grupp av deltagare, från de som är helt nya inom sociala medier till de som redan är aktiva men känner sig fast eller överväldigade. 

1. **Nykomlingar inom Sociala Medier:** Personer som är helt nya inom sociala medier och behöver grundläggande vägledning för att komma igång.

2. **Småföretag och Entreprenörer:** Egenföretagare och småföretagare som vill öka sin närvaro på sociala medier för att främja sina produkter eller tjänster.

3. **Privatpersoner:** Individer som vill optimera sin personliga närvaro på sociala medier, oavsett om de är yrkesverksamma, kreatörer eller helt enkelt intresserade av att hantera sina egna profiler.

4. **Förvirrade Användare:** De som har varit aktiva på sociala medier, men känner att de inte får önskade resultat eller har svårt att förstå plattformarnas komplexitet.

5. **Nystartade Företag:** Personer som är i början av sin resa med ett nystartat företag och vill använda sociala medier för att bygga varumärke och nå ut till en bredare publik.

Kursledare

Rebecca är en fängslande artist vars exceptionella talang matchas endast av hennes orubbliga drivkraft att inspirera och stärka andra. Med ett skarpt öga för att se potentialer och en naturlig begåvning för att kommunicera med människor.

Hennes passion för sitt arbete går långt bortom bara en yrkesroll. Det är en livstil, och det kan ses i allt hon gör. Rebeccas arbete är ett bevis på hennes drivkraft att pusha gränserna för vad som är möjligt, från hennes passion för sitt hantverk till hennes engagemang för kvalitet.

Men det stannar inte där. Hon är också en mentor och förebild, dedikerad att dela med sig av sin kunskap och erfarenhet med de omkring henne.
Ni kommer få höra allt och lite till! 

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Vision: Sociala Medier Excellence Weekend och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
All Good Ink
Fredsgatan 29
703 62 Örebro

All good things you don’t want to miss in Örebro....

Läs mer och visa alla kurser med All Good Ink

Highlights