Trauma hos barn och unga – hur bemöter vi dem bäst?

Akademi Magelungen, i Stockholm
Längd
10 dagar
Pris
4 375 SEK inkl. moms
Längd
10 dagar
Pris
4 375 SEK inkl. moms
Få mer information om kursen 👍

Kursbeskrivning

arn och ungdom som varit med om extremt påfrestande händelser påverkas både psykiskt och fysiskt. Genom att tillgodose behovet av trygghet och att hjälpa dem att hantera svåra känslor, kan mötet med barnet i det vardagliga sammanhanget som skolan eller familjehemmet, bidra till att främja nya beteenden och bättre psykisk hälsa.

Den här utbildningen ger dig en ökad förståelse för hur traumatiska erfarenheter påverkar den ungas tolkning av omvärlden och hur traumatiska erfarenheter formar sättet att reglera och hantera sina känslor. Under utbildningen får du också lära dig hur ett traumamedvetet bemötande kan hjälpa med känsloreglering och ökad livskvalitet. 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

Möter du barn och ungdomar med traumatiska bakgrunder i din vardag? Den här utbildningen hjälper dig att bättre förstå barnens beteende och ger dig redskap att bemöta dem på ett bra sätt.

Kostnader

En heldag kl 09:00-16:00 på plats i våra lokaler på Lumaparksvägen 7.

Pris
3500 kr exkl. moms

Kursledare

Malin Khoso

MalinKhoso. är legitimerad psykolog, legitimerad psykoterapeut och handledare. Hon har arbetat med barn och ungdomar med särskilda behov under hela sin yrkeskarriär, inom skola, psykiatri och socialt arbete. Under drygt 20 år har hon fördjupat sig i arbetet med barn och unga med multidimensionella behov utifrån psykosocial belastning och psykiatriska och neuropsykiatriska svårigheter. Malin arbetar idag med utbildning och handledning av personal såväl inom skola, elevhälsovård som behandling.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Trauma hos barn och unga – hur bemöter vi dem bäst? och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Akademi Magelungen
Bondegatan 35
116 33 Stockholm Stockholms län

Vi erbjuder både digitala och fysiska utbildningar. Hitta din utbildning och anmäl dig som vanligt hos oss på vår hemsida. AKADEMI MAGELUNGEN Akademi Magelungens grundidé är att öka kompetensen inom socialt arbete, behandling och skola. Genom att sprida vår erfarenhet...

Läs mer och visa alla kurser med Akademi Magelungen

Highlights