Projektledningskurs

Är du en ledare?

En projektledningskurs passar dig som är intresserad av ledarskap och vill lära dig leda framgångsrika projekt. Gå en projektledningskurs och lär dig ledarskap, gruppdynamik och projektplaneringsmodeller. Hitta en kurs i projektledning här.
Visar 1-1 av 1 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar kurser i sökresultatet.
Visar 1-1 av 1 träffar
 

Mer info om projektledningskurs

Under en projektledning kurs får du grundläggande kunskaper för att kunna styra och leda alla olika aktiviteter som ingår i ett projekt. Är du redan projektledare men söker efter kompetensutveckling kan en projektledarutbildning vara det rätta steget för dig. Du lär dig om ledarskap och kan få tips om projektverktyg som underlättar arbetet som projektledare. För att kunna arbeta effektivt och behovsanpassat lär du dig om olika projektmetodiker som lämpar sig för olika slags projekt.

Som projektledare är det viktigt att kunna planera och organisera, även det kan du lära dig under en projektledning kurs. Att dessutom kunna marknadsföra och utvärdera är viktiga kompetenser som en projektledare bör besitta för att snabbt kunna identifiera situationer som kan behöva en åtgärd.

Som projektledare är det viktigt att kunna se till människors behov och besitta rätt kompetenser för att coacha och motivera andra. Som komplement till en projektledning kurs kan du gå en coaching kurs för att få värdefulla insikter om hur du kan skapa rätt gruppdynamik för ert projekt.

Jämför kurser