Hobbytest - Estetiska Eva

Hobbytest på kurser.se

Du blev Estetiska Eva

Estetiska Eva

Profil: Om du blivit Estetiska Eva är du den som älskar alla estetiska ämnen såsom sång, musik och teater. Du har ett behov av att uttrycka dig genom kroppsspråk, ansiktsuttryck eller din musikalitet. Du tycker om att dramatisera och skapa dina egna uttryck och historier genom dina artistiska färdigheter.

Dina kursområden:

» Dans 
» Teater och skådespel  
» Instrument  
» Sång
 
» Musikproduktion

______________________________________________________________________________________

Beskrivning av Estetiska Eva
Som Estetiska Eva är du en person som gärna improviserar och leker med toner och känslouttryck inom musik och på teaterscenen. Gå en estetisk kurs och lär dig tekniker för att förbättra ditt redan estetiska sinne. Lär dig en ny dans, att spela ett nytt instrument eller gå en teaterkurs. Alla kurser finns för olika nivåer och med olika inriktningar. Du kanske vill inrikta dig på att förbättra ditt kroppsspråk på scenen? Eller gå en kurs i improvisationsteater? Då är estetiska kurser något för dig.

Nedan följer ett urval av kurser som kan passa dig!


Dans

Danskurser är stimulerande för både din fysik och din själ. Det finns många olika danskurser inom alla dansstilar, exempelvis hiphop, linedance, bugg och balett. Förutom att vara väldigt roligt så är det också en bra träning att dansa. Vissa arrangörer har även kurser som passar för hela familjen och barn. Lär dig att röra kroppen efter härliga rytmer och våga släppa loss på dansgolvet med en danskurs.

» Hitta danskurser

Teater och skådespel

Är du nyfiken på teater och drama? Då finns det ett stort kursutbud av teaterkurser inom allt från att lära sig att spela clown till kurser i klassikt drama. För den framtida regissören finns det även kurser i till exempel regi, textarbete och scenografi. Lär dig att bli säker på scenen, att våga improvisera och få rätt verktyg att kunna agera trovärdigt. Under kurserna blandas ofta praktiska övningar och lekar med teoretiska delar. Du kan gå teaterkurser som en fritidshobby eller som början på en ny karriär.

» Hitta kurser inom teater och skådespel

Instrument

Många drömmer om att kunna spela ett instrument men vågar aldrig ta tag i det. Det finns instrumentkurser för alla nivåer och färdigheter, det är bara att välja det instrument du är intresserad av. Det finns till exempel kurser i att spela elgitarr, dragspel, piano och djembe trumma. Vissa av kurserna finns även på distans då du med handledning genom Internet lär dig att spela ditt instrument. Välkommen in i musikens värld, en värld av ljuvliga toner.

» Hittar kurser där du lär dig spela instrument

Sång

Du som tycker om att sjunga, men inte riktigt har talangen kan gå en sångkurs hos en sångpedagog. Sångkurser passar även dig som redan kan sjunga, men vill träna upp rösten för att bli ännu bättre. Du kan gå lektioner och lära dig en ny och spännande sångstil som gospel, beatboxing eller rock. Poängen med sångkurser är att du med professionella tekniker kan du lära dig att få rösten dit du vill. Alla kan sjunga, det gäller bara att våga.

» Hitta sångkurser

Musikproduktion

Med nya produktionsprogram och tekniker har du möjlighet att producera ditt eget låtmaterial hemma. Lär dig att spela in, mixa och att färdigställa dina låtar på ett professionellt sätt. Kurser i musikproduktion finns både på distans och på fysiska lektionstillfällen.

» Hitta kurser inom musikproduktion


Annonser