Mamma/Babypilates

Studio Frid AB, i Malmö
Längd
5 tillfällen
Pris
1 295 SEK
Längd
5 tillfällen
Pris
1 295 SEK
Få mer information om kursen 👍

Kursbeskrivning

mamma babyPilates för nyblivna mammor i Malmö

Som nybliven mamma behöver du varsam träning för rehabilitering och återhämtning, och en mysig stund med din bebis där ni kan träffa andra mammor och bebisar i en liten grupp.

Vi hjälper dig att återfå kontakten med dina djupa muskler och jobbar mycket med stabilisering och energigivande rörelser. Vi kan även hjälpa dig med vanliga problem som kan uppstå efter en graviditet och förlossning som t ex delning av de raka magmusklerna, inkontinens och foglossning. Efter ett eventuellt kejsarsnitt behöver man mera specifik träning och rehabilitering tills man läkt ordentligt, det kan vi hjälpa dig med. Det finns dock inget hinder att börja träna så fort man varit på efterkontroll hos sin läkare eller barnmorska. Max 10 mammor per grupp.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

För alla nyblivna mammor. 

Kostnader

1495 kr för 8 ggr.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Mamma/Babypilates och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Studio Frid AB
Köpenhamnsvägen 46
217 71

Studio Frid drivs av Ewa Hagert och ett stort lärarteam. Ambitionen är att Studio Frid ska vara en yoga och pilatesstudio i framkant och att du ska hitta olika former av yoga och pilates här. Välkommen till Studio Frid! » Mer...

Läs mer och visa alla kurser med Studio Frid AB

Highlights