Det italienska köket - Italian cuisine

Längd
16 timmar
Pris
1 700 SEK
Längd
16 timmar
Pris
1 700 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Det italienska köket - Italian cuisine

Lär dig om den traditionella maten i italienska regioner. Under varje träff fokuserar vi på en enskild region och vi tillagar en eller två recept. Kursen hålls på engelska.

Varje maträtt och varje recept bär på en historia som berättas varje gång den tillagas. Under kursen kommer vi att njuta av matlagning och umgås!

Efter matlagningen äter vi tillsammans och njuter av maten i en trevlig och avslappnad atmosfär. Under kursen kommer vi även ta del av italiensk kultur och samtal med mat i fokus - allt för att lära känna den italienska visionen av "La buona tavola" Det blir både spännande möten, samtal, matlagning och provsmakning.

Ingredienser kommer att finnas på plats och ingår i kursen. All mat vi lagar kommer att vara full av nyttigheter och goda smaker. Kursen bygger på italiensk husmanskost som per definition är prisvärd och hållbar. 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Om lokalen

Vi träffas i Folkuniversitetets lokal Spisen. Lokalen hittar du på Kanalgatan 51, och rummet går i en inspirerande och unik stil, där vi använder tillhörande kök för matlagning, men också utrymmen för samtal, möten och olika presentationer.

Kursledare

Iryna Pats

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Det italienska köket - Italian cuisine och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Folkuniversitetet Västerbotten
Nygatan 43
903 30

Ny kunskap öppnar dörren till lycka och välmående Folkuniversitetet är ett oberoende studieförbund som erbjuder folkbildning och vuxenutbildning i hela Sverige. Vi står för pedagogisk förnyelse, ett nära samarbete med universiteten och är fristående från politiska, religiösa och fackliga intressen....

Läs mer och visa alla kurser med Folkuniversitetet Västerbotten

Highlights