Bas –improvisationsteater för nybörjare

Längd
7 tillfällen
Pris
2 575 SEK
Längd
7 tillfällen
Pris
2 575 SEK
Få mer information om kursen 👍

Kursbeskrivning

Bas –improvisationsteater för nybörjare

För dig som har ingen eller liten erfarenhet av improvisation.

I en baskurs arbetar vi med grunderna i improvisationsteater i form av lekar och övningar. Dessa ger dig de första verktygen till improvisationsteater. Vi arbetar framför allt med fantasi, spontanitet och medspelarskap.

Detta är en utmärkt kurs för dig som vill bli tryggare med att prata inför folk, börja lita mer på din egna fantasi och kreativitet eller bara vill ha väldigt roligt en gång i veckan.

Under kurstillfällen hittar du alla våra baskurser. På vår hemsida kan du läsa mer om våra kursledare. Där kan du även se vilken kursledare som har vilken kurs samt i vilken lokal respektive kurs hålls.

Välkommen till oss på Stockholms improvisationsteater!

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Bas –improvisationsteater för nybörjare och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Stockholms Improvisationsteater
Sigtunagatan 12, T-bana Odenplan/S:t Eriksplan
113 22 Stockholm

Vill du göra något roligt, utmanande och utvecklande på din fritid? Då är en kurs på Stockholms Improvisationstester något för dig.

På en kurs i improviserad teater får du lära dig att använda din fantasi, spontanitet, kreativitet och att samspela med andra medspelare. Här träffas människor med varierande bakgrund för att träna sig i improvisation, för att ha roligt, för att...

Läs mer och visa alla kurser med Stockholms Improvisationsteater

Highlights