Improvisationsteater nybörjare, 5 ggr

Improvisationsstudion, i Stockholm
Längd
5 tillfällen
Pris
1 750 SEK
Längd
5 tillfällen
Pris
1 750 SEK
Få mer information om kursen 👍

Info om Improvisationsteater nybörjare, 5 ggr

Improvisationsteater nybörjare, 5 gånger

Detta är en kortare kurs för dig som har ingen eller liten erfarenhet av improvisation och teater. Vi går igenom grunderna: acceptera/blockera, spontanitet, status och storytelling. Kursen ger en djuplodande insikt i improvisatörens tankevärld och tränar deltagarnas kreativitet, samarbete och historieberättande, samt ger ett ökat självförtroende att stå på scen.
En kurs i improvisationsteater är galet rolig och mycket enklare än du tror. Nybörjarnivån kräver inga förkunskaper eller tidigare erfarenhet.

Anmälan

Anmälan och betalning sker via vår hemsida. Observera att anmälan och betalning sker samtidigt. Det går bra att delbetala eller betala med faktura. 

Vid frågor eller funderingar kring våra kurser eller betalning, mejla till anmalan[at]improvisationsstudion.se eller ring 08-6400907.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

Ingen tidigare erfarenhet krävs

Info

Tid: tisdagar 19:35-22:00
Antal kurstillfällen: 5 ggr
Antal kursdeltagare:14
Lokal: Skånegatan 63 (T-bana Medborgarplatsen/Skanstull)
Lärare: Per Sandberg

Tid: torsdagar 17:10-19:25
Antal kurstillfällen: 5 ggr
Antal kursdeltagare:14
Lokal: Skånegatan 63 (T-bana Medborgarplatsen/Skanstull)
Lärare: Johanna Mohs



Kostnader

1750 kr

arbetslösa, pensionärer eller studerande:

1400 kr 

Kursledare

Johanna Mohs

Johanna Johanna Mohsär utbildad och yrkesverksam skådespelare och är även utbildad dansare och sångare. Hon har en bred bakgrund inom teater och film och har jobbat i London i 15 år både som skådespelare, scenmästare, scenografiassistent, dekormålare och producentassistent. Här i Sverige syns hon på TV då och då i diverse reklamfilmer. Ni kanske även har sett henne i TV4’s Ture Sventon tillsammans med Robert Gustavsson och även i komediserien Mäklarna med Kjell Bergkvist. Johanna är anställd som producent och kursledare på Improvisationsstudion och är också med i Improvisationsstudions house team. Just nu är hon aktuell i föreställningenTop Dog Improv.

Per Sandberg Per Sandberg

Per är skådespelare och improvisatör som älskar humor och att få andra att skratta.

Skolad på Skara Skolscen har han sedan arbetat bl.a. som skådespelare på Astrid Lindgrens Värld och teaterpedagog för barn och unga på Sagateatern på Lidingö. Per har studerat pedagogik, gått otaliga kurser och workshops inom improvisationsteater. På studion har han spelat föreställningar vid flera tillfällen tillsammans med gruppen The Splash. Som kursledare vill Per skapa en trygghet i gruppen, där man kan bjuda på sig själv och inte vara rädd för att fela eller skratta för mycket. Just nu är Per aktuell i föreställningarna Improv All Stars och Gilla Framtiden! på Improvisationsstudion.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Improvisationsteater nybörjare, 5 ggr och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.