Diplomerad ICR Medberoendecoach

Love it, Distans
Längd
10 månader
Pris
21 900 SEK
Nästa kurstillfälle
8 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
10 månader
Pris
21 900 SEK
Nästa kurstillfälle
8 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Från 21 900 SEK / person

Kursbeskrivning

Gå vår unika distansutbildning till Diplomerad ICR Medberoendecoach och bli en av landets mest efterfrågade coacher!

Detta är en utbildning med holistiskt synsätt och riktar sig till dig som vill prioritera dig själv och leva ett mer hälsosamt och kärleksfullt liv!

Early Bird pris t o m den 5 maj 2024!

Medberoende är ett psykologiskt tillstånd som uppstår i relationer och kännetecknas av att en person ”tillåter” andras ohälsosamma beteende. Det kan vara exempelvis missbruk, låg mental hälsa, låg mognadsgrad, avsaknad av ansvarskänsla, förmåga att visa kärlek eller olika former av övergrepp som sker/skett. Enbart anhöriga till människor med beroende i Sverige är cirka 3 miljoner. Men medberoendet sträcker sig långt utanför dessa gränser. Uppskattningsvis pratar vi cirka 4-5 miljoner i Sverige som har någon form av medberoende eller det som kallas för Vuxet Barn problematik.

Hur arbetar en ICR Medberoendecoach?

ICR står för Inner Child Recovery. Som Diplomerad ICR Medberoendecoach så hjälper du andra människor att bli fria från det medberoende och vuxna barn-problematik som har sina rötter i barndomen. Tillsammans med din klient så tar du fram en tillfrisknandeplan där du med hjälp av olika verktyg hjälper din klient i processen mot tillfrisknande. Du kommer att coacha din klient på ett sätt som skapar närvaro, medvetenhet, villighet, tillit och förtroende. Målet är att skapa hållbara förändringar där klienten kan få växa med sina egna inre svar och därmed utveckla självkänsla, självständighet, trygghet och förmåga att älska sig själv.

Efter fullföljd utbildning är du helt redo att möta dina klienter som kan vara privatpersoner, kommuner, företag eller grupper.

Du har tillgång till utbildningsmaterialet i 18 månader från start om du av någon anledning behöver senarelägga din diplomering. 

Du har också möjlighet att fördjupa dina kunskaper ytterligare efter coachutbildningen, då vi erbjuder en avancerad modul med terapeutiskt arbete och terapeutiska verktyg.

Kort om utbildningen:

Du börjar med att gå vårt 16 veckors medberoendeprogram som startar den 8 sept 2024 som innehåller 5 olika moduler på distans där du bl a får inspelade lektioner att lyssna på och där du får arbeta med dig själv och lära dig beteendemönster, problematiken och lösningarna för ett eventuellt eget medberoende. 

Därefter påbörjar du distansutbildningen till Diplomerad ICR Medberoendecoach den 5 januari 2025 och som pågår i 6 månader med totalt 6 olika moduler. I modul 2 så träffas vi fysiskt under en helg för praktiskt lärande. 

Denna utbildning ger dig dessutom möjlighet att:

  • Fördjupa din egna personliga utveckling och andlighet

  • Tillgodose dina mänskliga grundbehov

  • Utveckla ditt inre ledarskap

  • Coacha dig själv i ditt eget liv

  • Förutom att coacha i medberoende, även kunna livscoacha/själscoacha

  • Utveckla ditt eget företag, prissätta rätt samt förstå marknadsföringens grunder

  • Integrera din andlighet i hur du driver ett spirituellt företag

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

8 september, 2024

  • Kurs
  • Distans
  • Svenska

Målgrupp

Du behöver inga förkunskaper för att gå denna utbildning. Den ger dig de kunskaper du behöver samt en fördjupning i dig själv såväl personligt som spirituellt vilket hjälper dig att besjäla ditt egna liv.

Utbildningen riktar sig till dig som har ett intresse av själv utvecklas samtidigt som du lär dig att arbeta med klinter som har ett medberoende eller en Vuxet Barn-problematik. 

Kostnader

21 900kr för privatpersoner

Kursledare

Dina kursledare under utbildningen är Jai & Samya Thornell som sedan mer än 20 år tillbaka driver Love it och där de erbjuder kurser och utbildningar. De är båda verksamma som coacher och terapeuter inom olika specialområden. De har också personlig erfarenhet av såväl beroende som medberoende. 

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Diplomerad ICR Medberoendecoach och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Love it
Sälgvägen 20
27563 Blentarp

Personlig och spirituell utveckling med Love it

Vår passion är erbjuda dig kurser och utbildningar i premiumklass för att hjälpa dig att finna det du längtar efter – ny kompetens, inre visdom, frihet, sinnesro, ny energi och inte minst en djup, sann upplevelse av din inre storhet....

Läs mer och visa alla kurser med Love it

Highlights