Vår vision


Vår vision

När lärde du dig något nytt senast?

kurser.se finns till för att vi tror på ett livslångt lärande fyllt av kreativitet och skapande. Vi vill att alla, unga som gamla, ska ha möjlighet att utveckla nya intressen och hitta sin inre potential. Vi vet att en aktiv fritid får människor att växa och genom att dela lärandet med andra utvecklas både nya kunskaper och meningsfulla relationer.

När våra användare tar sig en titt på sin bucket list och tar det första steget mot en aktiv fritid vill vi vara det självklara valet som hjälper dem på vägen.

Populära kurser

Det ska vara lätt att lära sig något nytt

Vårt mål är att inspirera alla våra användare till att vara nyfikna, modiga och ta sig tiden att utforska nya saker. Att gå en kurs på fritiden ska inte vara krångligare än att gå på ett träningspass eller ta en fika med en kompis.

Tillsammans med våra hängivna medarbetare guidar, peppar och inspirerar vi med artiklar och ett innehåll anpassat för alla – oavsett ålder och tidigare erfarenhet.

Läs våra artiklar & tips

Kurser för alla slags drömmar

Varje år förenar vi hundratusentals människor med våra passionerade kursarrangörer genom kurser i allt från dans och matlagning till hantverk och språk. Oavsett om drömmen är att bli Sveriges nästa mästerkock eller att fila på matlagningskunskaperna inför nästa dejt ska det finnas kurser som matchar våra användares ambitionsnivå.

Varje kurs är unik – därför är det kostnadsfritt att söka, hitta och jämföra inom det breda utbudet för att hitta något som passar perfekt.

Nu börjar vi! ♡

Senast uppdaterad: 10 sep 2020