Visa kurser.se som: Mobil

Hohoho! 🎅 NedrĂ€kningen till jul har börjat! Det firar vi pĂ„ kurser.se med en klurig jultĂ€vling. LĂ€s mer hĂ€r.

yogaShakti

Välgörande för kropp och själ

Hos yogashakti finner du lugn och glädje

Hos yogaShakti kan du utöva dymaniska yogaformer med stor tyngdpunkt i biomekanik och kroppsförståelse. Genom dessa yogaformer, Anusarayoga, Shaktiyoga och Viryayoga, ska du även finna glädjen i dig själv och din kropp.

yogashaktiHos oss på yogaShakti upptäcker du att du kan mer än du tror och att din kropp är stark. I nya lokaler nära Mariatorget finns vår mötesplats för yoga, glädje, energi och kreativitet.

yogaShakti erbjuder tre olika yogaformer att utöva. Anusarayoga är en av USA´s mest populära former av yoga. Den är fysiskt utmanande och innehåller en stor variation av positioner. Viryayogan är framtagen för att minimera skaderisken och systematiskt stärka och mjuka upp kroppen steg för steg.  Shaktiyoga är en benämning för våra egna dynamiska yogaklasser som har, precis som de andra yogaformerna, biomekanik i grunden.

Hos yogaShakti kan även gravida njuta av yoga. Yogan är då anpassad efter den gravida kroppen. Yogan hjäler till att bygga upp styrkan som behövs under graviditeten och inför förlossningen. Vid gravidyoga är det viktigt att läraren vet vilken vecka du är i och om du har några graviditetsbesvär.

Att utöva yoga är bra för både kropp och själ. Om du aldrig provat yoga förut är du välkommen att kontakta yogaShakti för information och vägledning till den kurs och yogatyp som skulle passa dig.

”Yoga är först först och främst något som jag tycker är jätteroligt och som träningsform väldigt bra. Men i sin helhet så ger mig yogan en balans i livet både på och utanför mattan.”
Therese Jarmland
LĂ€s mer om Introworkshop yoga
LĂ€s mer om Mindfulness - the foundations

Request information


Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med yogaShakti och veta mer om deras kurser.

Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.