Visa kurser.se som: Mobil

Yogaretreat på Idöborg - Medicinsk yoga

YogaMana på Östermalm i Stockholm
Kursinformation
Stockholm, Värmdö
3 dagar
2019-04-26
4 950 SEK

Kursbeskrivning

Yogaretreat - medicinsk yoga

Yogaretreat på Idöborg - Medicinsk yoga

Följ med på en stärkande, rogivande och inspirerande upplevelse i en fantastisk miljö! Under tre hela dagar befinner vi oss på den vackra skärgårdsön Idöborg i Stockholms ytterskärgård. Här ägnar vi oss åt att djupgående stärka kropp och själ med medicinsk yoga, meditation, inspirationsföreläsning, god mat, vila och varande.

Temat är ”Clean Reset”och vi gör medicinska yogapass bestående av långa djupa andetag, mjuka rörelser, avslappningar och meditationer som balanserar djupgående, renar och avgiftar vår kropp men även vårt sinne från kanske betungande tankar, oro och stress. Alla kan delta och du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av yoga.

Under retreatet kommer vi också att lyssna till föredrag med funktionsmedicinska coachen Lotta Lagerqvist som är delgrundare till företaget Vitalista samt till podden “Hälsosnack” som är en av Sveriges största hälsopoddar. Vi lär oss en effektiv metod för att individuellt prova ut kost som kan hjälp kroppen läka och må fantastiskt.

Under dessa tre dagar finns gott om tillfälle för egen tid, vila, promenader och återhämtning. Vi kommer även att ha fullständig tystnad under ett antal timmar. För dig som vill rena och väcka din kropp ytterligare efter vintern finns även möjlighet att bada i havet och gå in i den mysiga vedeldade bastun. Vi serveras högklassig vegetarisk mat och det finns även möjlighet att boka medicinsk massage på plats till extra kostnad.

Varmt välkommen till en helg för lugn, ny kraft & massor av inspiration!

Målgrupp

Alla kan delta och du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av yoga.

Kostnader

Från 4950 kr

Kursledare

Madeleine Wilhelmsson utbildad civiling. samt lärare och terapeut i MediYoga med fördjupning inom stresshantering leder detta retreat. Hon har sedan år 2010 undervisat i medicinsk yoga och visar ofta yogaövningar i flera av våra största dagstidningar. Hon har egen erfarenhet av att läka från utbrändhet, whiplash och sköldkörtelbesvär med hjälp av yoga och driver idag yogastudion YogaMana på Östermalm i Stockholm.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Yogaretreat på Idöborg - Medicinsk yoga.

YogaMana på Östermalm i Stockholm

YogaMana på Östermalm i Stockholm - Yogakurser, yogaretreat, mindfulness och meditation

Välkommen till YogaMana på Östermalm

YogaMana är en en personlig yogastudio belägen på vackra Danderydsgatan 2 mitt på Östermalm i Stockholm.  En oas med helhetskoncept inom lugna terapeutiska yogaformer, terapi, föreläsningar, workshops, retreats, och massage. Vårt fokus är alltid på det lugna och meditativa där du...


Läs mer och visa alla kurser med YogaMana på Östermalm i Stockholm

Kontaktuppgifter till YogaMana på Östermalm i Stockholm

YogaMana på Östermalm i Stockholm

Danderydsgatan 2
114 26 Stockholm

Mobil 0706-270530
yogamana.se

Intresseanmälan

För att få mer information om Yogaretreat på Idöborg - Medicinsk yoga, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Bli den första att recensera Yogaretreat på Idöborg - Medicinsk yoga!