Visa kurser.se som: Mobil

YOGARETREAT PÅ IDÖBORG 23-25 NOV – “REMOVE YOUR INNER BLOCKS” MED MEDIYOGA

YogaMana på Östermalm i Stockholm
Kursinformation
Plats: Stockholm, Värmdö
Längd: 3 dagar
Startdatum: 2018-11-23
Pris: 4 950 SEK
Gå vidare till: Kursens hemsida

Kursbeskrivning

Yogaretreat Idöborg - Mediyoga

Yogaretreat på Idöborg - Mediyoga

Följ med på en stärkande, rogivande och inspirerande upplevelse i en fantastisk miljö! Under tre hela dagar befinner vi oss på den vackra skärgårdsön Idöborg i Stockholms ytterskärgård. Här ägnar vi oss åt att djupgående stärka kropp och själ med MediYoga ®, meditation, inspirationsföreläsning, god mat, vila och varande.

Temat är ”Remove Your Inner Blocks” och vi använder oss av den mjuka, lugna, vetenskapligt testade yogaformen Medicinsk Yoga, MediYoga ®. Vi gör yogapass som förlöser djupt liggande blockeringar och transformerar gamla mönster och automatiska tankar som kan stå i vägen i ditt system för att du ska kunna flyga “högt”, vara frisk, känna glädje och vara kreativ i din vardag. Vi fokuserar på att låta det inre få ta större plats och det yttre bli lugnt och stilla. Alla kan delta och du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av yoga.

Under retreatet kommer vi också att lyssna till den prisade föredragshållaren och inspiratörenMaria Swanströmsom lär oss hur man kan bli sin egen bästa vän, coach och ledare i livet. Maria ger konkreta strategier för hur rädsla, som kan stå vägen för våra drömmar och mål, kan lösas upp, transformeras och vändas till ett liv i glädje där du står i din egen kraft.

Under dessa tre dagar finns gott om tillfälle för egen tid, vila, promenader och återhämtning. Vi kommer även att ha fullständig tystnad under ett antal timmar. För dig som vill rena och väcka din kropp ytterligare efter vintern finns även möjlighet att bada i havet och gå in i den mysiga vedeldade bastun. Vi serveras högklassig hemlagad ekologisk och vegetarisk mat och det finns även möjlighet att boka sköna massagebehandlingar på plats.

Madeleine Wilhelmssonutbildad civiling. samt lärare och terapeut i MediYoga med fördjupning inom stresshantering leder detta retreat. Hon har sedan år 2010 undervisat i MediYoga, visar ofta yogaövningar i flera avvåra största dagstidningaroch föreläster om yoga och stress inom vård, skola & på företag. Hon har egen erfarenhet av att läka från utbrändhet, whiplash och sköldkörtelbesvär med hjälp av MediYogan och driver idag yogastudion YogaMana på Östermalm i Stockholm.

YogaManas retreats på Idöborg har fått extremt höga betyg i utvärderingar, varit omskrivna i media & ges nu för 10:e gången i rad. Kanske är det din tur att följa med oss denna gång. Varmt välkommen till en helg för lugn, ny kraft & massor av inspiration!

Kostnader

(Alla priser inkluderar all yoga, mat, boende, bastu). För företag tillkommer moms.

Dubbelrum: 4950 kr

Enkelrum: +800 kr

Betalning: Anmälningsavgiften om 1500 kr sätts in på Bank-Giro 883-4327 (YogaMana) samtidigt som anmälan. Resterande belopp betalas senast 4 veckor innan retreaters start.

OBS! Begränsat antal platser & sista anmälningsdag 1/11-18.

Kursledare

Yogalärare – Madeleine Wilhelmsson

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om YOGARETREAT PÅ IDÖBORG 23-25 NOV – “REMOVE YOUR INNER BLOCKS” MED MEDIYOGA.

YogaMana på Östermalm i Stockholm

YogaMana på Östermalm i Stockholm - Yogakurser, yogaretreat, mindfulness och meditation

Välkommen till YogaMana på Östermalm

YogaMana är en den personliga yogastudio belägen på vackra Danderydsgatan 2 mitt på Östermalm i Stockholm - En oas med helhetskoncept inom lugna terapeutiska yogaformer, terapi, föreläsningar, workshops, retreats, och massage. Vårt fokus är alltid på det lugna och meditativa där...


Läs mer och visa alla kurser med YogaMana på Östermalm i Stockholm

Kontaktuppgifter till YogaMana på Östermalm i Stockholm

YogaMana på Östermalm i Stockholm

Danderydsgatan 2
114 26 Stockholm

Mobil 0706-270530
yogamana.se

Intresseanmälan

För att få mer information om YOGARETREAT PÅ IDÖBORG 23-25 NOV – “REMOVE YOUR INNER BLOCKS” MED MEDIYOGA, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Bli den första att recensera YOGARETREAT PÅ IDÖBORG 23-25 NOV – “REMOVE YOUR INNER BLOCKS” MED MEDIYOGA!