Visa kurser.se som: Mobil

Grundläggande Ayurveda välj 6/4 eller 15/6 – Yoga, Kost & Livsstil

YogaMana på Östermalm i Stockholm
Kursinformation
Stockholm
750 SEK

Kursbeskrivning

Ayurveda - yoga, kost och livsstil

Grundläggande Ayurveda – Yoga, Kost & Livsstil

Välkommen till en spännande förmiddag med yoga och grundläggande ayurveda! Vi ökar vår energi med hjälp av den mjuk lugna medicinska yogan (MediYoga) och dess meditationer i kombination med ayurveda.

Ayurveda är en flertusenårig Indisk läkekonst som utgår från vi ska leva våra liv så att vi förebygger sjukdom. Ayurveda betyder ”kunskap om livet” och du kommer under denna förmiddag få en inblick i Ayurvedans grundläggande tankar. Enligt det ayurvediska synsättet utgår man ifrån 3 olika personlighetstyper sk. ”doshor” och under denna dag ges du även möjlighet att göra ett enklare test (fylla i ett formulär) för att ta redan på vilken dosha som dominerar i din kropp och ditt sinne.

För att komma i balans, behandla samt långsiktigt förebygga sjukdomar och obalanser rekommenderar ayurvedan olika typer av mat, andning, yoga och livsstilar beroende på dominerande dosha.

Vi gör lugn MediYoga som passar alla doshor och du får värdefulla tips för att balansera din unika personlighetstyp.

Under kurstillfället bjuder vi på ayurvedisk fika med gott tillbehör. Även elektroniskt kursmaterial med yogapass och text ingår. Detta är en workshop som ges för 4:e gången på YogaMana Östermalm.

Kostnader

750 kr

Kursledare

Pia Andersson som är en mycket uppskattad och erfaren yogalärare leder denna workshop. Pia har bland annat fördjupat sig i ayurvedan i dess hemland – Indien – och tidigare lett flertalet workshops i ämnet.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Grundläggande Ayurveda välj 6/4 eller 15/6 – Yoga, Kost & Livsstil.

YogaMana på Östermalm i Stockholm

YogaMana på Östermalm i Stockholm - Yogakurser, yogaretreat, mindfulness och meditation

Välkommen till YogaMana på Östermalm

YogaMana är en en personlig yogastudio belägen på vackra Danderydsgatan 2 mitt på Östermalm i Stockholm.  En oas med helhetskoncept inom lugna terapeutiska yogaformer, terapi, föreläsningar, workshops, retreats, och massage. Vårt fokus är alltid på det lugna och meditativa där du...


Läs mer och visa alla kurser med YogaMana på Östermalm i Stockholm

Kontaktuppgifter till YogaMana på Östermalm i Stockholm

YogaMana på Östermalm i Stockholm

Danderydsgatan 2
114 26 Stockholm

Mobil 0706-270530
yogamana.se

Recensioner
Bli den första att recensera Grundläggande Ayurveda välj 6/4 eller 15/6 – Yoga, Kost & Livsstil!