Visa kurser.se som: Mobil

Vi gör just nu en uppföljande undersökning gällande hur COVID-19 har påverkat och fortsätter att påverka hur och om du väljer att gå en kurs. Vi är så tacksamma om du vill svara på våra frågor. Gå till undersökningen!

Recensioner av Yogaland - Stockholm Medicinska Yogaklinik

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 26 recensioner.

Katharina
(5)
Att göra kundaliniyoga med Thomas är som att hitta ett life hack i ett tv-spel. Extra energi och liv, återhämtning exakt där den behövs. Rekommenderar varmt!
Johanna
(5)
Jag tycker att det här har varit en jättefin utbildning. Så oerhört tacksam att jag har fått vara en del av detta, att få fördjupa mig i Kundaliniyogan. Ännu en dröm i uppfyllelse. Upplevde en frihet att det har funnits space för alla att ta in KY och samtidigt utgå från sig själva, där dom är just nu.
Mona
(5)
Har fått bättre uthållighet och styrka i alla de små muskelgrupper som ofta missas lite i styrketräningen. Mycket starkare mentalt. Vågar lita mer på min intuition och lättare att ha tillit att släppa kontrollen. Personlig utveckling.
Rasmus
(5)
Kursen har gett mig ett tillstånd av lugn, starkare och smidigare på alla plan. Min syn, mina tankar om kärlek har förändrats och expanderat.
Maria
(5)
När jag började i februari hade jag kryckor med mig, idag sista maj är jag utan kryckor och det blir bättre och bättre. Jag är tacksam över att ha hittat Yogaland och Tomas och ser fram emot Kundaliniyogalärarutbildningen till hösten.
Nenna
(5)
Utbildningen har varit bra! Den har gett mig en överblick av yogan som har lett till att jag vill fördjupa mig mer i yogans värld. Tomas har varit bra. Lugn, sansad och delat med sig av sina egna erfarenheter.
Linda
(5)
För har denna kurs gett jättemycket! Ett mycket fint upplägg där du Tomas med ditt inre lugn, breda kunskap och erfarenhet lett oss framåt vid varje möte! Jag upplever det som du okomplicerat och naturligt fört våra samtal under bland annat lyssnarcirklarna och uppmärksammat var och en av oss i våra olika personligheter!
Cecilia
(5)
Tomas är lugn, tydlig och det märks att han har stora kunskaper. Jag känner mig trygg och litar på honom. Jag har fått ett lugnt. Jag går från yogan med ett lycklighetsrus!
Margit
(4)
Mycket bra och ger verktyg att använda i vardagen
Alice
(5)
Mycket mer ro. Stressar inte så ofta, mjukare i kroppen. Ser fram emot varje kurstillfälle.
Anna
(5)
En av de bästa antistresskurser jag gått!
CS
(5)
Bättre sömn, mjuka muskler = mindre spänd
Tomas
(5)
Bra tid. Bra innehåll, trevligt och kul med instrument och musik.
Helen
(4)
Tydlig guidning av Tomas under yogapassen. Det här var min första yoga kurs men jag kände mig aldrig osäker på vad man skulle göra.
Lisa
(5)
Den har gett mig ett lugn och verktyg att koppla bort. ”vardagssurret”. Bra andningsövningar att använda i vardagen.
Mats
(5)
Ett högre välbefinnande. Den har minskat min allmänna stressnivå och förbättrat min sömn. Den har även stärkt min mage/rygg också.
Ulla Karlsson
(5)
Allt har passat mig mycket bra. Bra att få program efter varje pass. Mycket tydlig och pedagogisk lärare med skön röst att lyssna på. Känner mig mycket nöjd.
Birgitta Jansson
(5)
Bra upplägg, bra lokal och bra innehåll. Lagom många personer. Bra att vi får yogapassen med rörelserna och text och info om vad rörelserna är bra för. Kursledaren var bra. Var lätt att följa instruktionerna. Bra att vi fick vila på mattan mellan varje övning. Kursledaren var tydlig med instruktion om andningen. Andning är svårt, men i den här k...
Visa hela
Emma Säfqvist
(5)
Upplägget har varit toppen, lugna övningar som speciellt fungerat bra för mig som gravid. Jag tycker det har varit kanon med samma övningar tre tillfällen i följd så att man har kunnat vänja sig vid dem. Kursmaterialet har varit jättebra vi har fått passen så vi kunnat träna hemma och det har funnits pass på CD-skivor tillgängligt. Extremt pedag...
Visa hela
Nicole & Anne
(5)
Kursen är megabra, det är bra upplägg och avstressande vilket vi behöver. Läraren är jätteduktig på att vara tydlig så man förstå hur man ska göra, riktigt bra på det han gör.
Åsa Sjödin
(5)
Jag känner stort förtroende för Tomas. Han får mig att slappna av. Är kunnig och pedagogisk. Jättebra att det finns material från varje pass + material att köpa.
Annelee Mellström
(5)
Kursledaren har ett bra bemötande. Man får vara här på sina egna villkor. Yogaformen passar mig och ger det resultat jag vill åstadkomma.
Berit Arusell
(4)
Allt utmärkt. Skönt att avsluta veckan med ett yogapass. Kursmaterialet är bra och har lagom med information. Kursledaren är excellent!
Elisabeth Westlund
(4)
Kursen är lagom ansträngande – något att längta till varje vecka. Kursledaren är mycket bra och lyckas förmedla en känsla av välbefinnande på ett bra sätt. Förklarar rörelser bra.
Jana Lodeholm
(4)
Jättenöjd. Kommer att rekommendera till andra. Mycket pedagogiskt upplagd. Läraren är kunnig, lugn och kompetent.
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.