Yogalärarutbildning Kundaliniyoga & Medicinsk yoga flex

Pris
44 500 SEK
Nästa kurstillfälle
21 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Pris
44 500 SEK
Nästa kurstillfälle
21 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Från 44 500 SEK / person

Kursbeskrivning

Internationellt certifierad kundaliniyoga och medicinskyogalärare


Det här är ingen vanlig yogalärarutbildning, 
det är en utbildning i interconnectedness,
sammanhang, samhörighet, samklang och kontakt.

Yogan får du på köpet!

Kundaliniyogalärarutbildningen är anpassad för den moderna stressade människan och den informations-stinna värld i vilken vi befinner oss. Vi arbetar därför med helgmoduler som inte är längre än åtta timmar per dag (förutom på retreaten) och fördelar istället yogalärarutbildningen över fler dagar för att du ska hinna bearbeta informationen, processa upplevelserna och tillgodogöra dig materialet på bästa sätt och ändå orka med din hektiska vardag.

Utbildningen är flexibel och du har möjlighet att delta både på plats och på distans.

Du får

• En oberoende yogalärarutbildning som uppmanar till kritiskt tänkande!
• Bli yogalärare i både Kundaliniyoga och Medicinsk Yoga
• Lära dig skapa egna yogapass – unikt för vår utbildning
• Lära dig hålla Promenadyoga som utförs utomhus i naturen
• Lära dig använda ljudets helande effekter med lättanvända och inutitiva musikinstrument såsom gong, klangskålar, kalimba, monochord etc.
• En yogalärarutbildning som tittar tillbaka på den klassiska yogan och relaterar den gamla kunskapen till den senaste forskningen om yogan och människan.
• Lär dig hitta hälsan och helheten
• Ett ödmjukt, välbeprövat och humoristiskt lärarteam
• Den bästa yogamattan i äkta ekologisk ull på köpet!


Ansökan

En ansökan till utbildningen mejlas till oss med namn, adress, telefon. Berätta om ditt yogaintresse och om ditt beslut att gå utbildningen. 

Frågor och reservation

Om du har frågor om utbildningen är du varmt välkommen att mejla eller ringa, 0708 432 780.
OBS! Vi reserverar oss för eventuella oförutsedda förändringar när det gäller tider, lärare, kursavgifter mm.

Vårt lärarteam

Tomas Sandehorn, driver studion Yogaland - Stockholm Medicinska Yogaklinik och är internationellt diplomerad Kundaliniyoga- och meditationslärare, Medicinsk Yogaterapeut, Klangmassör och Sat Nam Rasayan healer. Har bakgrund från näringslivet där han arbetade bland annat som projektledare på Ericsson, som kreatör och skribent på flertalet reklambyråer. Tomas driver forskningsprojekt på yogans effekter och studerar psykologi på Stockholms Universitet.

Rasmus Andersson, Internationellt certifierad Kundaliniyogalärare och Medicinsk Yogainstruktör. Arbetar även som musiklärare i låg- och mellanstadiet. Rasmus har en förkärlek för ljud, klang och mantran. Rasmus vidareutbildar sig för närvarande inom österländsk medicin.

Mikael Reuterberg,Internationellt certifierad yogalärare i Kundaliniyoga och Medicinsk yoga. Mikael har yogat i 20 år och är även diplomerad kost- och hälsocoach samt stress- och avspänningspedagog. Har ett eget retreatcenter i Barcelona.

Anna Westin,Internationellt certifierad kundalini- och medicinsk yogalärare och utbildad lärare för skolan. Arbetar även som forskare om bevarande av biologisk mångfald och kulturarv. Anna vill inspirera till ett yogiskt liv i kärleksfull relation med Moder jord.

Johanne Weibull,Internationellt certifierad kundaliniyoga, medicinsk yoga- och meditationslärare. Arbetar sedan flera år som yoga- och meditationslärare. Johanne är utbildad hälsocoach med inriktning på vårt hormonella system. Hon håller i instruktörsutbildningen i Malmö.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

21 september, 2024

  • Kurs
  • Stockholm
  • Svenska

Målgrupp

Vem kan delta?

En del går yogalärarutbildningen helt för sin egen skull utan tanke på att bli lärare, andra går den som ett led i en självutvecklingsprocess. En del går utbildningen för att lära sig mer om yoga både teoretiskt och praktiskt och en del för att kunna erbjuda yoga till andra. Oavsett vad din anledning är så kommer du få med dig mer än vad du kunnat tänka dig.

Vår yogalärarutbildning är öppen för ALLA. Kanske har du utövat yoga i många år, kanske har du aldrig suttit på en yogamatta, kanske är du student, arbetande eller pensionär. För att delta i utbildningen behöver absolut inte vara vig eller atletisk utan du utgår hela tiden från dina förutsättningar. Yogan gör dig mjukare i kroppen och flexiblare i sinnet, starkare i muskler och mer mentalt fokuserad. Gör oss sällskap på denna yogiska resa, en resa som inte bär bort, utan snarare hem.

Kursintyg

Certifiering

Utbildningen leder till att du blir internationellt certifierad kundaliniyoga- och meditationslärare.

Kostnader

Kursinformation

Utbildningskostnaden är 46 500 kr inklusive moms. Det är möjligt att delbetala kursavgiften via autogiro. Utbildningens kurslitteratur och logi i samband med retreaten ingår – mat tillkommer.

Du betalar en anmälningsavgift på 4 000 kr när du fått besked om antagning och den återbetalas inte om du väljer att avstå utbildningen. Möjlighet till övernattning i kurslokalen finns för dig som så önskar. Kursen hålls i yogastudion Yogalands mycket ombonade och mysiga lokaler på Vällingbyvägen 115 i Vällingby – Stockholm. Se yogaland.se för mer info och bilder. Vid retreaten åker vi iväg till en lantlig kursgård.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Yogalärarutbildning Kundaliniyoga & Medicinsk yoga flex och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 3 recensioner
Skriv en recension
5/5
Johanna
15 jun 2016
Oerhört tacksam

Jag tycker att det här har varit en jättefin utbildning. Så oerhört tacksam att jag har fått vara en del av detta, att få fördjupa mig i Kundaliniyogan. Ännu en dröm i uppfyllel...

Visa hela
5/5
Mona
15 jun 2016
Ett fantastiskt år

Har fått bättre uthållighet och styrka i alla de små muskelgrupper som ofta missas lite i styrketräningen. Mycket starkare mentalt. Vågar lita mer på min intuition och lättare a...

Visa hela
5/5
Rasmus
15 jun 2016
Mitt bästa val i livet

Kursen har gett mig ett tillstånd av lugn, starkare och smidigare på alla plan. Min syn, mina tankar om kärlek har förändrats och expanderat.

Yogaland - Stockholm Medicinska Yogaklinik
Vällingbyvägen 115
16267 Vällingby

Yogaland - Stockholm Medicinska Yogaklinik

Hos Yogaland hittar du yoga för personlig utveckling, friskvård samt rehabilitering. Här kan du gå en kurs eller delta i en spännande workshop, själv eller tillsammans med ditt företag. Välkomna att ta kontakt för skräddarsydda evenemang.  På Yogaland arbetar vi med Kundliniyoga, Medicinsk Yoga och Medicinsk...

Läs mer och visa alla kurser med Yogaland - Stockholm Medicinska Yogaklinik

Highlights