Visa kurser.se som: Mobil

Tarmsköljning

Yoga för alla
Kursinformation
Göteborg
1 dag
450 SEK inkl. moms

Kursbeskrivning

Shankprakshalana (sanskrit = "Rening av snäckan") är en både beprövad, naturlig och effektiv rening av hela matsmältningskanalen. Processen utförs genom att dricka lagom varmt lättsaltat vatten, samt att utföra speciella övningar, som hjälper vattnet igenom tarmarna. Efter reningen ätes vegetarisk diet minst 5 dagar. Reningen har visat sig hjälpa om du har problem med huden eller magen, och understödjer rökavvänjning och viktminskning.

Hör av dig för ev.ytterligare datum. Begär särskild informationsblad minst 4 dagar innan kursen.
Skicka en intresseanmälan för mer info!

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Shankprakshalana

Shankprakshalana är sanskrit och betyder rening av snäckan; hela mag- och tarmkanalen. Denna reningsprocesstradition är uråldrig och beprövad. Den har förts vidare genom yogatraditionen, och är idag mer aktuell än någonsin. I Indien används den på sjukhus med ayurvedisk (natur-) medicin, där läkare och yogalärare i samarbete har nått fina resultat bland annat med den typ av sockersjuka som beror på fel levnadsstil.

Reningen görs genom att du dricker lagom varmt lättsaltat vatten (fysiologisk saltprocent), ett eller två glas åt gången. Efter varje gång görs 5 speciella tarmyogaövningar som hjälper vattnet på väg. Tarmsystemets olika "lås" öppnas därmed, vattnet spolas hela vägen genom matsmältningskanalen och sköljer helt rent i magsäck, tunn- och tjocktarm.

Kursen är bra om du har problem med magen eller som start om du vill gå ner i vikt, sluta röka eller börja med sundare matvanor.

Hela förloppet görs under ledning av en erfaren yogalärare, detta är speciellt viktigt de första gångerna. Efter reningen får du en speciell måltid som smörjer och skyddar tarmarna igen.

Det är viktigt att du i förväg inställer dig på att hålla den föreskrivna dieten, då får du fullt utbyte av reningen.

Kostnader

Pris 450:- (eller 850:- om du behöver en individuell tid)

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Tarmsköljning.

Yoga för alla

Yoga för alla!

Förutom föreningens ordinarie utbud av kurser i yoga och meditation för nybörjare och fortsättare, anordnar vi även följande kurser om intresse finns: - Yogans naturmedicin. En praktisk kurs i de senaste rönen och urgammal kunskap om naturens skydd mot sjukdomar.-...


Läs mer och visa alla kurser med Yoga för alla

Kontaktuppgifter till Yoga för alla

Yoga för alla

Stenkumla Kube 131
621 95 Visby


Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Tarmsköljning!

Arrangörsrecensioner
(4,2)
Baseras på 4 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Tarmsköljning, fyll i följande uppgifter: