Visa kurser.se som: Mobil

Recensioner av Wormwood Hantverk

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 26 recensioner.

Ann-christine
En mycket bra kurs, fick lära mig grunderna i tovning och många små idéer. En trevlig lärare och en fin helg rekommenderar denna kurs till alla.😁😁 (Recension av kursen Tova GRUND)
Susanne
Jätterolig kurs! Fick mycket bra inblick i tovningens konst. Lyckades också göra en del egna alster som jag blev nöjd med. Mycket bra upplägg och innehåll. Uppskattade att vi bara var tre deltagare, dessutom mycket trevliga människor! Ser fram emot en fortsättningskurs. Hade gärna sett att det fanns material till försäljning, så att man kunde ko...
Visa hela
Annika
Bra upplägg. Kul att testa egna projekt andra dagen när vi hade lärt oss lite. Skönt att vi inte var så många så att du hade tid att hjälpa oss alla. Går gärna fler kurser. (Recension avser kursen Tova GRUND)
Beatrice
Bra o trevligt upplagd kurs, jag tycker om helgkurser så det passade mig utmärkt. Trevligt med få deltagare o kursledaren var en trevlig o pedagogisk lärare. (Recension avser kursen Tovning GRUND)
Ana
Väl planerad, innehållsrik, underbar stämning. Man längtar till nästa kurs. (Recensionen avser kursen Tova GRUND)
Cec
Riktigt bra i tid och det började med bra och tillgänglig information. Roligt att känna sig fram och komma till egna idéer. Men flera kom till mig mest efteråt. Då vi var få deltagare fick vi god assistans och hjälp också. Det som jag kom på senare, var nog för min del ett ngt lågt arbetsbord. Lyfte armarna och det kändes vid rivning av vaxet....
Visa hela
Magnus
Vi var ett sällskap om fyra kursdeltagare som testade på att göra bivaxdukar. Samtliga deltagare är mycket nöjda med hela upplevelsen!
Kursdeltagare
Anonym
Jätteroligt Lagom genomgångar och tid till fritt skapande med stöd från kursledaren! Kursen var precis som jag önskade!
Marianne
Mycket bra kurs med många konkreta tips och en kunnig och engagerad lärare. Bra planering och upplägg! Jag hade gärna gått den som en terminskurs - kanske med träff varannan vecka så man hinner göra något hemma mellan gångerna.
Ann-Britt
Två intensiva och lärorika dagar I en stimulerande miljö med en kunnig ledare. Kan det bli bättre? Ja, ett tidigare besked om vad vi skulle ta med oss hade varit bra.
Agneta
Jag är jättenöjd med kursen. Känner inspiration och längtar efter att brodera vidare i rutorna och få mitt eget bibliotek!!
Ann-christine
En mycket bra kurs, fick lära mig grunderna i tovning och många små idéer. En trevlig lärare och en fin helg rekommenderar denna kurs till alla.😁😁
Susanne
Jätterolig kurs! Fick mycket bra inblick i tovningens konst. Lyckades också göra en del egna alster som jag blev nöjd med. Mycket bra upplägg och innehåll. Uppskattade att vi bara var tre deltagare, dessutom mycket trevliga människor! Ser fram emot en fortsättningskurs. Hade gärna sett att det fanns material till försäljning, så att man kunde ko...
Visa hela
Sonja
Jätteroligt och inspirerande! Bra tänkt att lära ut grundstygn och olika variationer, det känns lättare att komma igång med något projekt hemma. Roligt med stygnbiblioteket, bra att ha allt samlat på ett ställe. Gärna längre kurs! :) Eller fortsättning, går också bra.
Siv
Mycket inspirerande. Ska verkligen bli kul att använda det vi lärt och få ihop ett stygnbibliotek för kommande projekt. Tack!
Line
Tack för en lärorik och trevlig kurs i vaxning.
Helén
Bra längd, innehåll och kunskapsnivå hos kursledaren.
Lina
Lagom långa dagar. Bra planerat. Lyhörd och hjälpsam. Tydliga och lätta instruktioner. Roligt och givande. Bara plus!!
Karin E
Väldigt bra upplägg. Tydlig genomgång, träna, gå vidare och sedan skapa efter egna idéer. Fina och inspirerade material . Bra handledning med tid och utrymme för frågor och diskussioner. Trevlig lokal och gott om utrymme , det kändes bra.
Karin L
Jag tyckte att det var en riktigt bra kurs. Vi hann lära oss mycket på kort tid, och det var trevligt också. Bra att det finns korta kurser som denna och inte bara kurser med flera kurstillfällen under flera veckor. Möjligen kunde du ha en våg till. Det blev lång kö för att väga ullen. Men kanske bra med en liten paus.
Gunilla
Väl förbedd och planerad. Trevlig och kunnig kursledare.
Ullabritt
Trevlig o inspirerande kurs med information o handledning enligt våra önskemål😊 Bra längd på kursen.
Annika
Bra upplägg. Kul att testa egna projekt andra dagen när vi hade lärt oss lite. Skönt att vi inte var så många så att du hade tid att hjälpa oss alla. Går gärna fler kurser.
Beatrice
Bra o trevligt upplagd kurs, jag tycker om helgkurser så det passade mig utmärkt. Trevligt med få deltagare o du var en trevlig o pedagogisk lärare
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.