Skapa Fuck Off-pengar NU: Master Class

WonderWealth
Kursinformation
Distans
12 veckor
25 000 SEK 18 750 - 25 000 SEK

Video

Kostnader

Early-bird

Bokar du kursen mer än 5 veckor innan kursstart är priset 25% lägre
Bokar du kursen senast 4 veckor innan kursstart är priset 15 % lägre
Bokar du kursen senast 2 veckor innan kursstart är priset bara 10% lägre
Därefter är det fullpris för kursen som gäller.

Kursen avslutas med diplom.

Få en tryggare ekonomi med WonderWealth

Kursbeskrivning

Få en tryggare ekonomi med WonderWealth

Med Fuck Off-pengar känns det lättare att skapa en långsiktigt tryggare ekonomi.

Det här programmet är för dig som är färdig med känslan ”skall det alltid vara såhär”. Du är redo att göra en betydande förändring för att skapa en ekonomiskt tryggare framtid och därmed känslan ”Fuck Off, jag fixar det här!”.

Vi hjälper dig med:

 • Hands on beräkningar och nulägesgenomgång av din ekonomi
 • Grundläggande kunskap i ekonomi och investeringar
 • Att skapa rätt mindset och mental förberedelse för förändringen
 • Målsättning och action för att uppnå dina mål
 • Vi gör förändringen tillsammans!

Många vet vad de vill, men inte hur de skall ta sig dit. En del vet bara att de inte är nöjda där de är i dag och känner att de måste få till en förändring. Några har svårt att komma igång. Rädslan för att misslyckas är ofta överhängande.

I det här programmet jobbar vi med kunskap, mindset och action för att du skall kunna bygga din ekonomi och rusta dig själv för en tryggare ekonomisk framtid.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

Du behöver inte ha några förkunskaper i ekonomi, men ha ett intresse i att lära dig och vilja förbättra din situation du är i idag. Du behöver förstå eller på annat sätt kunna tillgodogöra dig undervisning på svenska via tekniska konferensverktyg så som Zoom. Det är en fördel om du har använt Excel (eller motsvarande), men är inget krav.  

Upplägg

 • Varje vecka består av ett utbildningstillfälle som pågår i ca 1,5 timme.
 • Därefter får deltagaren en hemläxa/uppgift/övning som rör den egna ekonomin eller ekonomiska resan och som förväntats vara gjord till nästkommande vecka.
 • Innan nästa utbildningstillfälle förväntas deltagaren också aktivt delta i gruppdiskussionen som varar i max 45 minuter.
 • Du får tillgång till en arbetsbok,
 • Du har direktkontakt med din mentor, bara ett meddelande bort.

Kursinnehåll

I transformationsprogrammet Så skapar du Fuck Off-pengar kommer du att inse precis hur din ekonomi ser ut idag, du kommer att få en tydlig bild över hur du önskar att livet och din ekonomi skall vara, och du kommer att ta dina första steg för att ta dig från där du är till dit du vill vara, utan att du skall behöva ”leva som en död” för att du drar in på alla kostnader som är förknippade med det som gör livet ljust, färgfyllt och värt att leva. Istället fokuserar vi på dina styrkor och intressen och hur dem kan få dem att ta större plats i ditt liv samtidigt som du fyller livet med glädje och en långsiktigt tryggare ekonomi.

Du kommer att

 • lära dig hur du enkelt kan ta kontroll över din ekonomi (dina inkomster och utgifter) så att du kan fatta bättre beslut som positivt påverkar din framtid.
 • se vilka möjliga vägar det finns för just dig att öka dina inkomster på kort sikt så att du på lång sikt kan dra fördel av snöbollseffekten där du låter pengarna jobba för dig. 
 • lära dig mer om olika investeringar (ej begränsat till aktier och fonder) som ligger i linje med dina intressen och sådant som ger dig glädje i livet.
 • få lägga en plan för hur just din väg framåt ser ut. I den planen ingår även riskminimering så att du, så att säga, sprider äggen i olika korgar, för att minska din utsatthet när ditt liv eller din omvärld förändras.
 • ta dina första steg till att börja skapa Fuck-Off-pengar, vilka du senare kan använda för att täcka dina fasta kostnader och ge dig guldkant på tillvaron. 

Vi kommer att ta dig igenom moduler som kan liknas vid känslorna AJ, AHA, OJ, WOW, YÄÄY för att skapa förståelse för att du redan nu måste agera för att påverka hur du vill att ditt liv skall bli framöver.

Kursledare

Jag är din kursledare och heter Sofia Rösberg.

Jag är Civilekonom med fem års universitetsstudier i ekonomi. Redan tidigt började jag som lärare inom ämnet på en yrkeshögskola med entreprenörer och har de senaste åren arbetat med start-ups-bolag, vilket kräver kreativitet och jävlar anamma, precis som i den här kursen. Jag har de senaste åren hjälp närmare hundra personer med livsstilsförändring. Jag har insett att ekonomi ligger bakom många yttre faktorer så som stress, dålig hälsa, relationsproblem och inte minst den förminskande känslan av att inte kunna leva livet så som man tänkt att det borde bara. För mig är en sund ekonomi en av de viktigaste byggstenarna i vår långsiktiga hälsa och lycka.

Min passion är att se människor växa och att utvecklas, och att få se lyckan i deras ögon när de skapar resultat de tidigare inte trodde att de kunde åstadkomma.

Jag ser verkligen fram emot att lära känna dig under den här kursen.

/Sofia Rösberg

Intresseanmälan

Intresserad av Skapa Fuck Off-pengar NU: Master Class och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 3 recensioner.

Sofia B

Tack vare WonderWealth har jag blivit utmanat, sporrad och otroligt motiverad!

Kursdeltagare

Kurser innehåller bra filmer, med många aha-upplevelser och bra ögonöppnare! Skulle vilja ha mer hjälp med tankar kring kategorisering av utgifter.

SoR.

Filmerna som ingår i kursen är jättebra!

WonderWealth

Med Fuck Off-pengar känns det lättare att skapa en långsiktigt tryggare ekonomi

Många vet vad de vill, men inte hur de skall ta sig dit. En del vet bara att de inte är nöjda där de är i dag och känner att de måste få till en förändring. Några har bara svårt...


Läs mer och visa alla kurser med WonderWealth
Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 3 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 18 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Skapa Fuck Off-pengar NU: Master Class , fyll i följande uppgifter: