A.B.C. Accountability Buddy Coaching

WonderWealth, Distans
Längd
1 timme
Pris
749 SEK
Nästa kurstillfälle
Sista torsdagen varje månad se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
1 timme
Pris
749 SEK
Nästa kurstillfälle
Sista torsdagen varje månad se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Få mer information om kursen 👍

Kursbeskrivning

ekonomi

Lär dig tjäna pengar med WonderWealth!

Det är så klart jättesvårt att samtidigt som man har familje-, bostads-, och yrkeskarriär lyfta näsan ovanför vattenytan och verkligen omfamna den där känslan om att
”är det så här det skall vara…?!” eller
”..det känns som om livet har tänkt något mer för mig..” eller ibland t.o.m.
”Om jag bara hade lite bättre ekonomi så skulle jag …”

Det värsta vi kan göra då är att fortsätta att böja ner huvudet och plöja oss vidare genom livet. När du är gammal kommer du nog se tillbaka med stolthet att du vågade pröva eller vågade göra det du kunde för att ta dig närmare det där du tänker att livet borde vara, om du fick följa ditt hjärta.

Det flesta av dem vi pratar med känner igen sig i någon av de här, gör du?

  • Många vet vad de vill, men inte hur de skall ta sig dit.
  • En del vet bara att de inte är nöjda där de är i dag och känner att de måste få till en förändring.
  • En del vet att de behöver göra något, men vet inte vad.
  • Några har bara svårt att komma igång.

För de flesta är det ekonomin eller snarare rädslan för dålig ekonomi som sätter stopp för planerna. Det vill vi ändra på. Vi hjälper dig att skapa klarhet i hur din ekonomi behöver se ut för att du skall kunna följa ditt hjärta och omfamna känslan av ”Fuck Off, det löser sig, nu kör jag!”.

Målgrupp

Du behöver inte ha några förkunskaper i ekonomi, men bör ha ett intresse i att lära dig och vilja förbättra din situation du är i idag. Du behöver förstå eller på annat sätt kunna tillgodogöra dig ett samtal på svenska eller engelska via tekniska konferensverktyg så som Zoom.

Video

Kursinnehåll

”Hur kan jag skapa Fuck Off-pengar?” är ett coachande samtal där fokus är att du skall förstå vad det är du vill, vad det är som håller dig tillbaka och vad du behöver göra för att känna dig redo i att ta dina första steg till en långsiktigt hållbar ekonomi. En ekonomi där pengarna börjar jobba för dig istället för att du sliter ut dig, stressar och fortsätter att fundera över känslan ”Är det så här det skall vara”. En långsiktigt hållbar ekonomi där dina intressen och lycka i livet får ta plats och samspela istället för att ske på bekostnad av varandra.

Upplägg

  • Du bokar ditt samtal på en tid där du kan vara helt fokuseras och ostörd.
  • Samtalet sker via Zoom
  • Din ekonomicoach kommer att ställa frågor med avsikt att skapa klarhet hos dig med

Kursledare

Jag är din kursledare och heter Sofia Rösberg.

Jag är Civilekonom med fem års universitetsstudier i ekonomi. Redan tidigt började jag som lärare inom ämnet på en yrkeshögskola med entreprenörer och har de senaste åren arbetat med start-ups-bolag, vilket kräver kreativitet och jävlar anamma, precis som i den här kursen. Jag har de senaste åren hjälp närmare hundra personer med livsstilsförändring. Jag har insett att ekonomi ligger bakom många yttre faktorer så som stress, dålig hälsa, relationsproblem och inte minst den förminskande känslan av att inte kunna leva livet så som man tänkt att det borde bara. För mig är en sund ekonomi en av de viktigaste byggstenarna i vår långsiktiga hälsa och lycka.

Min passion är att se människor växa och att utvecklas, och att få se lyckan i deras ögon när de skapar resultat de tidigare inte trodde att de kunde åstadkomma.

Jag ser verkligen fram emot att lära känna dig under den här kursen.

/Sofia Rösberg

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av A.B.C. Accountability Buddy Coaching och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

Recensioner

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 7 recensioner
Skriv en recension
5/5
Sofia Baumgardt
27 jun 2022
Börjat tro på mig själv!

Coachingen har fått mig att tro på mig själv och att verkligen satsa. Det hade jag aldrig vågat utan er!

5/5
Petra S
27 jun 2022
Gav förståelse för en plan

Strategisamtalet med Sofia fick mig att verkligen förstå hur viktigt det är för mig att skapa en hävstång, att sprida riskerna även för mina inkomster och vikten av att sätta en...

Visa hela
5/5
Kursdeltagare
27 jun 2022
Ögonöppnare!

Jag har tidigare inte tänkt på att jag behöver sprida mina inkomstrisker. Det var verkligen en aha-upplevelse!