Visa kurser.se som: Mobil

Recensioner av Wabani Livsstilsutveckling

Snittbetyg: 4,6

Baseras på 28 recensioner.

Cecilia Nilsson
(5)
Inspirerande och lättsamt. Trevligt med korta inlägg som berörde olika ämnen. Skulle vara kul att djupdyka inom något område. Bra tips som man kunde utveckla och som gav eftertanke.
Monika
(5)
Välbalanserad blandning av fysisk motion, nya kunskaper och individuella samtal som ledde till nya perspektiv, idéer och väckte krafter att faktiskt göra förändringar i mitt liv. Stort tack!
Per
(5)
Vilket härlig timme med Wabanigänget! Karin och Peter är pålästa, inspirerande och delar enormt mycket med sig av sin kunskap och erfarenhet. Den här kvällen tar jag med mig och rekommenderar verkligen alla andra att lyssna på!
Anna Dahlgren
(5)
Ett fantastiskt sätt att bli coachad under en promenad. Även möte med andra vandringsintresserade gav inspiration. Paus med föreläsning fyllde på kunskapen om hjärnans funktion , intressant
Anna Dahlgren
(4)
Genom att ni delar med er av kompetens känner jag att jag får redskap för att göra förändringar och insikt i varför det är så svårt. Det känns svårare att online dela med sig av tankar än i en fysisk träff.
Åsa
(5)
Proffs som inspirerar
Torbjörn
(5)
Det blev en mycket inspirerande vandring runt Flaten som gav mig energi och motivation att ta ett nytt steg i mitt liv. Karin och Peter delar verkligen med sig och rasten, vid brasan och den lilla föreläsningen om hjärnan, var kronan på verket. Det här kan verkligen rekommenderas till alla!!
Ulrika
(5)
Det var en jättetrevlig vandring. Smart idé med walk-and talk då det var fokus på hälsa. Vi hade förmånen att vara få så vi kunde ju verkligen ta vara på tiden. Redan på eftermiddagen tog jag tag i mina funderingar utefter de råd jag fått av er. Nu gäller det för mig att hålla ut bara :)
Ulrika
(5)
Ett trevligt upplägg med Walk-and talk. Jag fick flera konkreta tips från båda kursledarna som jag kunde använda mig av redan dagen därpå. Jag går gärna fler kurser vid tillfälle.
Ylva Grudd
(4)
Mycket bra innehåll, men det gick lite fort. Det betyde att det ibland var svårt att hänga med, några snabba "tankehopp", den röda tråden höll inte ihop hela tiden. När man lyssnar via länk blir också alla "eh" mycket tydligare, märktes dock mest i början på Peter. Kanske något att ta med framåt? Men ett stort tack för att ni delar med er så gen...
Visa hela
Jessica
(5)
Jag tyckte det var otroligt inspirerande. Speciellt hur hjärnan fungerar tycker jag var väldigt intressant. Även att skapa delmål var en bra sak att ta med sig. En bra blandning av information om hur man skapar balans.
Andrea
(4)
På ett okomplicerat sätt och med stöd av "enkla" bilder förmedlar Karin och Peter information och inspiration som gör att det känns helt självklart att ta tag i sitt välmående.
Jessics
(5)
Väldigt inspirerande!
Annelie
(5)
Tack för en mycket givande kurs! Jag har fått bra verktyg med mig och känner mig motiverad att ta nästa steg i min resa mot en lugnare tillvaro. Kan verkligen rekommendera den här kursen!
Kent
(5)
Äntligen fattar jag varför jag inte lyckats tidigare. Peter och Karins sätt att beskriva och förklara sambandet mellan (mitt) beteende och kost och aktiviteter passade mig som handen i handsken. Mycket bra och mycket inspirerande!
Stina Levander
(5)
Skickade detta direkt efter föreläsningen till min kollega: Lyssnat på en föreläsning nu ikväll som jag hittade via folkuniversitetet. https://wabani.se/vaga-ma-bra/ Var väldigt trevligt! Mycket handlar om att ha mål, målen ska vara rimliga, ha att gör listor, bocka av, ha en genomförande plan och FIRA! Så vår kick-off med våra mål oc...
Visa hela
Andrea
(4)
Ni förmedlar kunskap och inspiration på ett enkelt och lättillgängligt sätt! Ett plus för kortfattade texter och "enkla" bilder i presentationen! Jag blir peppad att ta tag i min träning!
Eva
(4)
En bra introduktion till vad du kan göra själv för öka din livskvalitet och ditt mående.
Malin Pegenius
(5)
Peter och Karin gjorde det enkelt att förstå och att följa med.
Åsa Ström
(5)
Lättsamt och trevligt. Goda råd som kan uppnås. Enkelt och smidigt med teams.
Jannica Waller
(4)
Lättförståelig med tydlig och bra information.
Victoria
(5)
Trevlig kurs
Josefin
(5)
Proffsigt och inspirerande! Jag fick med mig bra tankar och känner mig motiverad att ta tag i min hälsa.
Karin Kommentar:
Tack för ditt deltagande! Härligt att höra! Välkommen till vår kurs där vi tar nästa steg.
Heléne Lindberg Andersson
(5)
Både Peter och Karin vet hur man når ut till sin publik. De är härliga och inspirerande, trevligt att lyssna på dem!
Karin Kommentar:
Tack Heléne, för fin recension! Kul att du uppskattade kvällen!
Annika Herrmann
(5)
Jättebra föreläsning :-)
Karin Kommentar:
Tack! Kul att du var med och lyssnade!
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.