Visa kurser.se som: Mobil
Wabani Livsstilsutveckling

Wabani Livsstilsutveckling erbjuder coachning, föreläsningar och utbildningar inom hälsa och friskvård. Vi vill hjälpa dig till en bättre hälsa och mer glädje och balans i livet. Passion, helhet och gemenskap är vägledande i allt vi gör.

Wabanis helhetssyn

För att uppnå varaktig hälsa behöver man alltid beakta tre grundläggande delar och det är just dessa tre fundament Wabanis Livsstilsutveckling vilar på. Den första delen är knuten till hur din hjärna fungerar och vilka mönster den agerar utifrån exempelvis motivation, drivkraft, invanda mönster, verktyg och kunskaper. Den andra delen handlar om rörelse och fysisk aktivitet och den tredje delen handlar om kost och näring. Dessa tre grundpelare är beroende av varandra och påverkar varandra. Ibland behöver vi arbeta med en pelare för att uppnå resultat och ibland behöver vi involvera alla tre pelarna för att uppnå maximalt och varaktigt resultat.

Peter Feldt

Peter har arbetat med friskvård i hela sitt liv, de senaste 9 åren som generalsekreterare på Kroppsterapeuternas Yrkesförbund, en av Europas största organisationer inom friskvård. Peter har arbetat med flera olika organisationer och företag och konstaterar att skillnaden mellan att arbeta med enskilda personer och företag är mycket liten, det är ju fortfarande individer det handlar om. Peter är mycket uppskattad och efterfrågad som föreläsare i en mängd olika branscher i ämnen som omvärldsbevakning och hälsa.

Karin Innings

Karin är certifierad helhetscoach och har specialiserat sig på livsstilsutveckling och förändringar inom stress, kost och träning. Hon hjälper individer, par och grupper med beteendeförändringar och med att hitta vägen framåt mot en varaktig livsstil som genomsyras av hälsa och glädje. Karin kan hjälpa dig att jobba med värderingar om vad som är viktigt i livet och att utifrån det göra prioriteringar och sätta upp långsiktiga mål att sträva mot. Att coacha individer och grupper genom förändring och utveckling är något som Karin brinner för. Hon drivs av sitt engagemang och förståelsen för hur viktigt det är med ett coachande ledarskap och samhörighet i gruppen.

Visa alla kurser med Wabani Livsstilsutveckling

Hur påverkar COVID-19 denna arrangörs kurser?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Kurser

Kurs
Kropp och Hälsa Pris Ort Snittbetyg
Våga må bra – med motivation, kost och träning - helgkurs Från 995 SEK Flera orter (2)
Övriga hälsokurser
Motivationsvandring vid Flaten Från 100 SEK Stockholm
5,0 (4)
Våga må bra - inspirationskväll online Från 0 SEK Flera orter (2)
4,5 (23)

Visa alla

Video

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med Wabani Livsstilsutveckling och veta mer om deras kurser.

Kontaktuppgifter

Wabani Livsstilsutveckling

Åsögatan 117
Stockholm

Recensioner

Snittbetyg: 4,6

Baseras på 28 recensioner.

Cecilia Nilsson
(5)
Inspirerande och lättsamt. Trevligt med korta inlägg som berörde olika ämnen. Skulle vara kul att djupdyka inom något område. Bra tips som man kunde utveckla och som gav eftertanke.
Monika
(5)
Välbalanserad blandning av fysisk motion, nya kunskaper och individuella samtal som ledde till nya perspektiv, idéer och väckte krafter att faktiskt göra förändringar i mitt liv. Stort tack!
Per
(5)
Vilket härlig timme med Wabanigänget! Karin och Peter är pålästa, inspirerande och delar enormt mycket med sig av sin kunskap och erfarenhet. Den här kvällen tar jag med mig och rekommenderar verkligen alla andra att lyssna på!
Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 28 recensioner.
Intresseanmälan

För att komma i kontakt med Wabani Livsstilsutveckling och få mer information, fyll i följande uppgifter: