Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Wabani Livsstilsutveckling

Wabani Livsstilsutveckling erbjuder coachning, föreläsningar och utbildningar inom hälsa och friskvård. Vi vill hjälpa dig till en bättre hälsa och mer glädje och balans i livet. Passion, helhet och gemenskap är vägledande i allt vi gör.

Wabanis helhetssyn

För att uppnå varaktig hälsa behöver man alltid beakta tre grundläggande delar och det är just dessa tre fundament Wabanis Livsstilsutveckling vilar på. Den första delen är knuten till hur din hjärna fungerar och vilka mönster den agerar utifrån exempelvis motivation, drivkraft, invanda mönster, verktyg och kunskaper. Den andra delen handlar om rörelse och fysisk aktivitet och den tredje delen handlar om kost och näring. Dessa tre grundpelare är beroende av varandra och påverkar varandra. Ibland behöver vi arbeta med en pelare för att uppnå resultat och ibland behöver vi involvera alla tre pelarna för att uppnå maximalt och varaktigt resultat.

Peter Feldt

Peter har arbetat med friskvård i hela sitt liv, de senaste 9 åren som generalsekreterare på Kroppsterapeuternas Yrkesförbund, en av Europas största organisationer inom friskvård. Peter har arbetat med flera olika organisationer och företag och konstaterar att skillnaden mellan att arbeta med enskilda personer och företag är mycket liten, det är ju fortfarande individer det handlar om. Peter är mycket uppskattad och efterfrågad som föreläsare i en mängd olika branscher i ämnen som omvärldsbevakning och hälsa.

Karin Innings

Karin är certifierad helhetscoach och har specialiserat sig på livsstilsutveckling och förändringar inom stress, kost och träning. Hon hjälper individer, par och grupper med beteendeförändringar och med att hitta vägen framåt mot en varaktig livsstil som genomsyras av hälsa och glädje. Karin kan hjälpa dig att jobba med värderingar om vad som är viktigt i livet och att utifrån det göra prioriteringar och sätta upp långsiktiga mål att sträva mot. Att coacha individer och grupper genom förändring och utveckling är något som Karin brinner för. Hon drivs av sitt engagemang och förståelsen för hur viktigt det är med ett coachande ledarskap och samhörighet i gruppen.

Visa alla kurser med Wabani Livsstilsutveckling

Hur påverkar COVID-19 denna arrangörs kurser?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Kurser

Kurs
Kropp och Hälsa Pris Ort Snittbetyg
Våga må bra – med motivation, kost och träning - helgkurs Från 3 000 SEK Flera orter (3)
Övriga hälsokurser
Våga må bra - inspirationskväll Från 0 SEK Stockholm
Våga må bra – med motivation, kost och träning - dagkurs Från 3 000 SEK Stockholm
Våga må bra – med motivation, kost och träning - kvällskurs Från 3 000 SEK Stockholm

Visa alla

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med Wabani Livsstilsutveckling och veta mer om deras kurser.

Kontaktuppgifter

Wabani Livsstilsutveckling

Solvägen 31
138 34 Älta


Bli den första att recensera Wabani Livsstilsutveckling!

Intresseanmälan

För att komma i kontakt med Wabani Livsstilsutveckling och få mer information, fyll i följande uppgifter: