Visa kurser.se som: Mobil

Sånggrupp - Ungdom

Vocal Devotion
Kursinformation
Stockholm
15 tillfällen
HT 13
3 500 SEK inkl. moms

Kursbeskrivning

Sånggrupp för ungdomar

Den här sångkursen passar ungdomar 8-18 år som vill sjunga tillsammans med andra i små grupper. Antigen så anmäler du dig tillsammans med några vänner eller så skapar vi en grupp som du kan delta i. När du tar sånglektioner i grupp hos oss på VD innebär det att ni tillsammans arbetar fram ett material som passar just era röster och förutsättningar. Här har ni möjlighet att fördjupa er i en specifik teknik/genre eller kanske testa lite av varje. Hos oss på VD kan ni sjunga allt från pop/rock, musikal, soul, RnB till visa och jazz. Under terminens gång finns det även möjlighet till att gå igenom mikrofonteknik tillsammans med din sångpedagog.

Första gången vi träffas sätter vi oss ner några minuter för att prata om era erfarenheter och önskemål kring sånglektionerna. Detta för att ni ska få ut mesta möjliga av era lektioner. Ni får en chans att presentera er för varandra och berätta om Era önskemål och sångpedagogen berättar kort vem hon är.  Under lektionerna jobbar vi alltid med musik som är anpassad efter  gruppens förutsättningar så du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet eller ligga på en viss nivå för att sjunga hos oss.

Lärare
Alla lärare som undervisar på VD är utbildade sångpedagoger vid någon av Sveriges musikhögskolor. Vi har alla bred repertoarkännedom och har stor erfarenhet av att undervisa i sång. 

Pris hel termin: 3 500kr

Kursinfo
Lektionerna är 30 min och ges varje vecka (med undantag för helgdagar & lov).
Hel Termin innebär 15 tillfällen inkl. medverkan i konsert.
Lektionstillfällen som ställs in av eleven återfås ej,
dock återfås alltid lektioner som mot förmodan skulle ställas in av pedagogen

Målgrupp

För dig som vill utveckla din sång i grupp.

Kostnader

3500 kr för en termin; 15 tillfällen á 30 min.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Sånggrupp - Ungdom.

Vocal Devotion

Vocal Devotion, Svenska Sång och Röstinstitutet, sånglektioner

Sånglektioner med Vocal Devotion

Vocal Devotion utvecklar och driver undervisningsverksamhet på vidareutbildningsnivå med sångundervisning, röstvårdsutbildningar och friskvårdskörer i Stockholm, Örnsköldsvik och Norrbotten. Vocal Devotion är företaget för dig som värdesätter personlig service, ett företag där dina önskemål sätts i första hand. Vår vision är...


Läs mer och visa alla kurser med Vocal Devotion

Kontaktuppgifter till Vocal Devotion

Vocal Devotion

Tomtebogatan 39
113 38 Stockholm

Tel: 073-9861282
Mobil 073-9861282
www.vocaldevotion.com

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Sånggrupp - Ungdom!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 80 recensioner.
Läs recensioner
Sånglektioner fyllda med glädje ...
Vocal Devotion

På Vocal Devotion hittar du engagerade sångpedagoger som arbetar för att du ska få en så trivsam sångstund som möjligt. Vocal Devotion tror starkt på att sång gör att människor mår bättre både fysiskt och psykiskt. Därför anordnar de sångkurser för alla som vill sjunga och må bra. Du kan välja att få personlig coaching, sjunga i små grupper eller i kör.

Läs mer