Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Recensioner av Vocal Devotion

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 80 recensioner.

CD
(5)
Super!
Evelina
(5)
Toppen!
yvonne
(5)
Mitt barnbarn bara älskar kören 9-11år och längtar till hösten...................
Malin Engström
(5)
En glad och härlig stämning vid varje tillfälle! Bra egenskrivna texter av Caroline som peppar barnen att våga och vara sig själva:)
Helena
(5)
Helt fantastisk barnkör med mycket sångglädje! Rekommenderas till alla. Jag har dessutom varit på en gospel after work där vi vuxna fick sjunga loss med hjärtat - sååå kul!
Christine Lindman
(5)
Sonen Olle älskar att gå till sin Popkids-kör på tisdagarna. Tack till Caroline Een som är sååå duktig och inspirerande!
Emma
(5)
Min dotter längtar efter varje tisdag när hon får sjunga igen och Caroline som är körledare sprider sån glädje!
Helene
(5)
Inspirerande och kul!
Filippa
(5)
Jag sjungit med VocalDevotion sedan jag flyttade till Stockholm 2012. Under dessa år har jag utvecklats som sångerska otroligt mycket, på flera nivåer - teknisk, improvisoriskt och har provat ett flertal genre. Självförtroendet har växt, jag vågar sjunga utan att vara rädd eller känna mig obehaglig till mods. Både jag och min röst har växt geno...
Visa hela
Åsa
(5)
Lycka att få vara en del av Nackas personalkör, Wowely.
Tercia
(5)
Att kunna vara med och sjunga i denna kör. Caroline är en fantastisk körledare med mycket humor och värme.
Anette
(5)
Hur trött man än är, blir man så pigg och glad när man sjunger. Så härligt att sjunga och detta tillsammans med en fantastisk körledare!!
Lotta
(5)
Inspirerande och kunniga sångpedagoger utmanar oss till det vi inte trodde var möjligt! Fantastiskt att tillsammans skapa musik!
Ann Lidén
(5)
En körkväll helt utan krav som ändå framkallar känslan att jag vill göra mitt allra bästa - ge allt. Jag får på måndagkvällen så mycket glädje och energi att det räcker veckan ut.
Sanna
(5)
Det är befriande att sjunga. Hur dåligt humör man än är på i början, så mår man såå mycket bättre efteråt! Bästa friskvården ;)
Anita
(5)
Att sjunga i kör är det bästa jag börjat med. "Jag kan ju inte sjunga" har jag tyckt hela tiden, men nu sjunger jag. Hur det låter? Kan jag inte riktigt säga men det känns ju bra när "alla runtikring" är med mig och sjunger och då tycker jag naturligtvis att jag sjunger lika bra som dom! Att sedan ha en ledare (Caroline) som är så glad och entus...
Visa hela
Ghita
(5)
Ger ny energi!!
Helene Sundberg
(5)
Fantastisk peppande körledare som hänger med i tiden. Låter fantastiskt bra- alla kan sjunga om man vill!
Inger
(5)
Kan det bli annat, med Caroline som körledare, hon är bara bäst. Hon får mig att tro att jag kanske kan sjunga💕
Kerstin
(5)
Att få sjunga tillsammans gör att man släpper allt och bara är i nuet. Rekomenderas varmt.
Kent
(5)
Gick med i kören för några veckor sedan . Och det är helt FANTASTISKT . Vilken glädje och energi körledaren delar med sig....Och så trevligt att sitta och småprata i pausen med andra deltagare. Kan varmt rekommendera denna kör.....
Carro
(5)
Bästa kören och bästa 'körfröken' i stan! Här är det plats för återhämtning, glädje och teknik! Lagom med utmaningar för både den kunniga och den mer oerfarne. Kul att vi har en större konsert någon gång/ år och får visa våra färdigheter!
Kerstin
(5)
Glad körsång gör att veckan går som en dans!
Gunilla Vinghed
(5)
Bästa tänkbara sångpedagog. Sprider sån enorm glädje och energi.
Agneta
(5)
En jätte trevlig kör. Vi blir så peppade av vår fantastiskt glada och dynamiske körledare Caroline. Vi sjunger så taket lyfter. "Globen nästa here we come". 😀💕
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.