Visa kurser.se som: Mobil

Gospel-After-Work

Vocal Devotion
Kursinformation
Stockholm
2 timmar
300 - 350 SEK
Svenska

Kursbeskrivning

After work med gospel

Denna after work blir något helt utöver det vanliga! Har du någon gång drömt om att få sjunga av hela din själ men aldrig riktigt hittat rätt? Nu ger vi dig chansen att få uppleva den otroliga energikicken och glädjen det innebär att vara med och sjunga i en gospelkör. Vi startar nu en gospel-after-work för dig som tycker om gospel och vill ha ett skönt slut på arbetsveckan! Kursen riktar sig till både dig med erfarenhet av gospel och till dig som aldrig tidigare testat! Självklart ingår det även något gott att äta, det hör ju liksom till en after-work!

succé

Inspirerande ledare
Gospel-After-Work hålls vid några väl utvalda tillfällen av oss på Vocal Devotion. Tillsammans med sångpedagog Emma Eriksson som utbildat sig bl.a. på Betel folkhögskola 2 år musiklinjen och Musikhögskolan i Örebro får du testa på att sjunga gospel i skön avslappnad mijlö. Emma har Jobbat mycket som sångpedagog på bl.a. Liljeholmens folkhögskola, olika gymnasieskolor och kulturskola samt på Vocal Devotion. Eftersom Emma har varit med och startat upp gospelkören be blessed i Örebro varit en av ledarna i VasaGospel, Sthlm och har erfarenhet av att leda kör i alla åldrar så vet vi att detta kommer bli en grymt bra gospel-after-work!

gospel

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om denna kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

För alla som vill prova på en annorlunda inspirerande after work fylld med sång!

Kostnader

300 kr med Swish på plats.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Gospel-After-Work.

Vocal Devotion

Vocal Devotion

Sånglektioner med Vocal Devotion

Vocal Devotion utvecklar och driver undervisningsverksamhet på vidareutbildningsnivå med sångundervisning, röstvårdsutbildningar och friskvårdskörer i Stockholm, Örnsköldsvik och Norrbotten. Vocal Devotion är företaget för dig som värdesätter personlig service, ett företag där dina önskemål sätts i första hand. Vår vision är...


Läs mer och visa alla kurser med Vocal Devotion

Kontaktuppgifter till Vocal Devotion

Vocal Devotion

Tomtebogatan 39
113 38 Stockholm

Tel: 073-9861282
Mobil 073-9861282
www.vocaldevotion.com Gå till kursens hemsida

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Gospel-After-Work!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 80 recensioner.
Läs recensioner
Sånglektioner fyllda med glädje ...
Vocal Devotion

På Vocal Devotion hittar du engagerade sångpedagoger som arbetar för att du ska få en så trivsam sångstund som möjligt. Vocal Devotion tror starkt på att sång gör att människor mår bättre både fysiskt och psykiskt. Därför anordnar de sångkurser för alla som vill sjunga och må bra. Du kan välja att få personlig coaching, sjunga i små grupper eller i kör.

Läs mer

Liknande kurser