Visa kurser.se som: Mobil

Gongbad, träna Online

Vive Vale
Kursinformation
Rikstäckande
24 timmar
Onlineträning öppen hela året
100 SEK
Svenska

Kursbeskrivning

Varmt Välkommen till Gongbad/Gongmeditation

Här erbjuder jag dig möjlighet till Gongbad som du kan slappna av till i din egen vrå. Jag guidar dig i ett kort Yogapass för att släppa spänningar och sen ligger du ner (eller sitter) och "badar" i klangerna från Gongarna. Låt vibrationerna skölja genom dig, och rena dig.

Du får tillgång till en kurssida med fyra olika Gongbad a´ ca 90 min. (Gongbaden kommer att bytas ut varje månad så det blir nya pass hela tiden). Du jobbar med dem när det passar dig. Passen är förinspelade och jag guidar dig genom hela sessionen.

Använd gärna Ear Phones som täcker hela örat.

Jag erbjuder dig 24 timmars tillgång för 100 SEK

Gongen är en metallplatta som är bearbetad manuellt, stämd för att skapa resonanser. Gongens vibrationer skapar djup avslappning, där man i forskning sett att det ger effekter ner på blodcellsnivå, efter endast 20 minuter.

Den ger ett brett spektrum av vibrationer, från Betavågor till Alfavågor. En djupt avslappnande meditativ nivå där läkning sker. Yogan pratar om gongens kapacitet att lösa upp präglingar, spänningar, och stimulera cirkulationen. Känslor som varit bundna i kroppen börjar att omstruktureras. Emotionell energi kan frigöras.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

En kurs för ALLA.

Du jobbar när du vill och hur mycket du vill under den tid du valt att ha tillgång till sidan. Ett dygn, tre dygn, en vecka eller en månad.

Gongens vibrationer hjälper dig med avslappning, stress-sänkning, släppa taget om gamla känslor, och att hela och balansera Kropp och Sinne.

Kostnader

Tillgång till kurssida med fyra olika Gongbad:

24 timmar för 100 kr

3 dygn för 200 kr

1 vecka för 300 kr

En månad för 520 kr

Kursledare

Egen erfarenhet av Yoga vid Cancer. En tid som lärde mig att jag alltid själv kan påverka hur jag mår i Kropp och Sinne. 

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Gongbad, träna Online.

Vive Vale

Christin Ekstrand Simryd heter jag och jag driver på heltid: Vive Vale -Lev och Må Väl Jag jobbar som: Helhetsterapeut, MediYoga Terapeut/Lärare, I Am Instruktör, Mindfulness Instruktör, Gongspelare och Föreläsare. Nu erbjuder jag dig kurser i Yoga på olika sätt: *...


Läs mer och visa alla kurser med Vive Vale

Kontaktuppgifter till Vive Vale

Vive Vale

Lund

Tel: 0708-621598

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Gongbad, träna Online!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 12 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Gongbad, träna Online, fyll i följande uppgifter: