Visa kurser.se som: Mobil

Hohoho! 🎅 Nedräkningen till jul har börjat! Det firar vi på kurser.se med en klurig jultävling. Läs mer här.

Välkommen till Vind o Vatten på en seglingskurs

Välkommen att lära dig segla med Vind o Vatten

Lär dig segla kölbåt med Vind o Vattens engagerade och kunniga skeppare! Vi håller seglarkurser för enskilda, familjer, turister och mindre grupper, med utgångspunkt i Dalarö i Stockholms vackra södra skärgård. Vi undervisar på våra egna båtar - välutrustade och bekväma kölbåtar från 35 till 36 fot. Vi erbjuder även coachning och utbildning på din egen segelbåt.

Vind o Vatten ägs och drivs sedan starten 2005 av Birgitta Silfverhielm, en mycket erfaren och välutbildad seglare och instruktör/seglingscoach, som varit i branschen sedan 1987. 

Våra seglarkurser bedrivs i tre olika former:

  • Schemalagda kurser som hålls under två eller tre dagar, där vissa är reserverade för kvinnor och då alltid med kvinnlig instruktör. De flesta är dagkurser, men i några ingår övernattning ombord i naturhamn. På kurserna tar vi aldrig ombord fler än fyra deltagare så att alla får gott om tid att öva. Efter tredagarskurserna kan du examineras för Seglarintyg motsvarande kursens nivå. Vi har också en kurs i manövrering av segelbåt för motor som hålls under en dag.
  • Privata seglarkurser där du/ni hyr hel båt med instruktör och väljer datum och innehåll själva. På de privata kurserna kan ni vara upp till fem deltagare.
  • Coachning/kurs på din egen segelbåt.

Vi utgår från Dalarö i Stockholms skärgård, med direkt tillgång till Stockholms vackra södra skärgård med alla sina öar och vikar. Det tar mindre än en timme att komma till våra båtar från Stockholms centrum och det går också bra att nå oss med kommunala färdmedel.

När du går kurs hos oss seglar du på en välutrustad och bekväm båt i storleken 35-36 fot, med gott om plats i sittbrunnen och under däck. Vi har vind- och vattentäta sjöställ att låna ut till alla deltagare, liksom givetvis flytvästar. Vid övernattning ingår även täcke och kudde för skön nattsömn.

Våra instruktörer innehar Fartygsbefälsexamen klass 8 och vi har lång erfarenhet av såväl skärgårdssegling som kappsegling och havssegling. Vi seglar våra egna båtar, så vi känner dem väl!

Vi håller ungefär samma priser som andra seglarskolor och garanterar en kvalitet som tål att jämföras.

Välkommen ombord!

_____________________________

Vind o Vatten uppfyller alla krav på båtar och skeppare som ställs av Transportstyrelsen och andra myndigheter. Våra deltagare och gäster är försäkrade under segling med oss och alla får låna seglingskläder och flytvästar. Skepparna seglar sina egna båtar och majoriteten av oss är kvinnor. Välkommen till en unik seglingsverksamhet!

Visa alla kurser med Vind o Vatten Seglingskurser

Kurser

Kurs
Båt och Sjö
Segling Pris Ort Snittbetyg
2-dagarskurs i segling - nybörjare eller fortsättning Från 5 295 SEK Dalarö
Privat seglarkurs Från 7 995 SEK Dalarö
5,0 (4)
Seglarkurs på din egen båt Från 3 695 SEK Stockholms län
Seglarkurs steg 1, för kvinnor eller mixad grupp Från 7 395 SEK Dalarö
5,0 (4)
Seglarkurs steg 2, för kvinnor eller mixad grupp Från 7 395 SEK Dalarö
5,0 (1)
Övriga båtkurser
Manövreringskurs för kvinnor Från 2 465 SEK Dalarö

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med Vind o Vatten Seglingskurser och veta mer om deras kurser.

Kategorier

Barn

   Båt och Segling för barn

Båt och Sjö

   Övriga båtkurser
   Segling

Segling

   Seglarintyg

Kontaktuppgifter

Vind o Vatten Seglingskurser

Smådalarövägen 1
Dalarö

Tel: 073-7537527
www.vindovatten.se


Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 10 recensioner.

Petter T
Gått seglingskurs med Birgitta som ledare, kände oss fantastiskt väl omhändertagna och fick verkligen lära oss massor! Båten, planeringen, momenten i utbildningen, allt jättefint och väldigt genomtänkt. Kan varmt rekommendera Vind o Vatten för dig som vill lära dig segla!
Patrik S
Ett fantastiskt sätt att lära sig mer om segling, manövrering av segelbåten, trimning av segel i olika seglingssätt. Samtidigt tid att njuta av seglingen och naturupplevelsen. Ulrika var en enastående bra skeppare med riklig erfarenhet och en entusiastisk coach för oss som seglade.
Malin C
Jag och min har varit på 2 dagars privat seglingskurs med bästa Karin på Isola. Karin ledde oss genom kursen med stadig hand och tydlig kommunikation. Hon är en superinstruktör!!! Vi lärde oss massor och hade fantastiskt kul. Jag ser fram emot nästa gång. 😊
Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 10 recensioner.
Intresseanmälan

För att komma i kontakt med Vind o Vatten Seglingskurser och få mer information, fyll i följande uppgifter: