Visa kurser.se som: Mobil

Jägarexamen och skyttekurser med Vidderna

Välkommen till Vidderna i Örebro, Katrinelund. Här kan du gå en intensivkurs och ta jägarexamen på 3 dagar eller öva upp din skjutteknik med en skyttekurs.

Vår filosofi
Det är ett känt faktum att vistelse i naturen har en lugnande och avstressande inverkan på människan. Detta tillsammans med den spänning jakten ger är säkert orsaken till att så många väljer att bli jägare. För oss på Vidderna, och säkert många fler, är jakten så mycket mer än att bara skjuta djur. Vi kan kalla det hela för Jaktens cirkel som består av följande ingredienser.

Det hela börjar med läran om det ekologiska samspelet i naturen, jaktetik, artkännedom, hundar/hundhållning, olika jaktmetoder mm. Det fortsätter med läran om skottet, vapenanpassning och skytteträning. På vår egen skjutbana kan du träna naturnära skytte som anpassas för olika typer av jakt.

En viktig del är läran om tillvaratagande av vilt, styckning samt tillagning av den fina råvara viltköttet utgör. Lägger man sedan till det sociala inslaget med gamla jaktkamrater, samt nya kontakter med likasinnade, så är cirkeln sluten.

Det är denna helhet som är JAKT!

Vidderna jägarexamen

Visa alla kurser med Vidderna

Kurser

Kurs
Företagsevents Pris Ort Snittbetyg
Jägarexamen- Företagspaket Örebro
Jakt och Fiske
Jägarexamen
Jägarexamen - intensivkurs på 3 dagar 11 900 SEK Flera orter (3)
5,0 (1)
Övrig jakt
Skyttekurs Örebro

Visa alla

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med Vidderna och veta mer om deras kurser.

Kontaktuppgifter

Vidderna

Katrinelund 470
715 92 Stora Mellösa

Tel: 019-450984
Mobil 0734232182
www.vidderna.se

Recensioner

Jägarexamen
(5)
Jag har tagit jägarexamen med några av mina närmsta kompisar på vidderna för några år sedan. Jag är oerhört nöjd och jag kan verkligen rekommendera stället. Jägarexamen för mig innebär väldigt mycket upplevelse under några dagar varje år. Det är framförallt gemenskapen och komma ut i naturen som är det viktiga... Istället för att ta en weekend t...
Visa hela
(4)
jag tror det är en perfekt skola
Vidderna
Kursrecensioner
(4,5)
Baseras på 2 recensioner
Intresseanmälan

För att komma i kontakt med Vidderna och få mer information, fyll i följande uppgifter:

Jägarexamen med Vidderna
Välkommen in i team Vidderna

Välkommen till Katrinelund där Vidderna erbjuder en komplett jägarexamen under tre roliga och händelserika dagar. I reportaget kan du bland annat läsa vad Scanias VD, Leif Östling har att berätta om hans upplevelser av Viddernas jägarexamen.

Läs mer