Visa kurser.se som: Mobil

Recensioner av Vida Pole

Snittbetyg: 5

Baseras på 15 recensioner.

Linn Hermander
(5)
Studion osar av trygghet, gemenskap och pepp! Klasserna är riktigt energifyllda och roliga. Rekommenderar verkligen!
Emma Gröndahl
(5)
Det bästa med vida är gemenskapen, man känner sig som en i familjen redan från första dagen. Fräscha lokaler och bra lärare. Rekommenderar denna studio starkt!
Amelie Wikman
(5)
Vida har verkligen blivit mitt andra hem, det är inte bara ett ställe för världens roligaste sport utan så fort jag har en dålig dag vet jag att jag kommer må bättre av att åka till vida. För där finns den bästa gemenskapen bland alla instruktörer och elever. Och på klasserna lär man sig så himla mycket och jag känner att jag har utvecklats så m...
Visa hela
Sandra Bladh
(5)
Världens bästa plats med magisk stämning och så inkluderande klimat.
Frida
(5)
Otroligt härlig studio med underbar stämning! Det är extra kul att de har ett uttalat arbete för att få alla att känna sig inkluderade :)
Glara
(5)
Vidapole är en underbar poledance studio där alla är välkomna! Energin i studion är så himla välkomnande och man utvecklas så himla snabbt! Älskar denna studio! <3
Ida Buxbaum
(5)
Gick introduktion här och blev helt förälskad i studion, miljön och instruktörerna. Har därefter gått flera kurser och inte varit annat än galet nöjd! Bäst studion!
Sandra
(5)
Världens bästa plattform för träning! Otroligt rolig träningsform men också en helt fantastiskt välkomnande atmosfär! Och så mysiga lokaler!!
Sabina
(5)
Vidas kurser håller alltid hög kvalitet och du får garanterat både bra träning och en bra miljö att vistas i! Stämningen och människorna på vida är oslagbara och så otroligt välkomnande och öppna! Kommer aldrig sluta träna på vida!
Andrea
(5)
Otroligt mysig stämning, sjukt bra träningsform och helt enkelt bara världens bästa studio 😍🤩❤️
Daphne
(5)
Man känner sig sjukt välkommen även fast man inte har tränat varken dans eller har tidigare styrka som jag trodde jag behövde för att börja! Men människorna på Vida lärde mig att alla måste ju börja någonstans och ingen kan ju pole innan de provat! Jag känner mig sedd och blir peppad av stämningen, det bästa jag gjort😍
Vendela
(5)
Så fantastiska instruktörer, ägare och kursupplägg! En trygg, inkluderande och lärorik dansstudio för alla.
Sofia Källbom
(5)
Superroliga klasser och världens härligaste stämningen hela tiden! Plus i kanten för att man kan duscha och basta efter träningen.
-
(5)
Här kände jag mig 100% motiverad hela tiden och fantastiskt välkomnad från start. En studio byggd på kärlek och gemenskap av högsta klass!
My
(5)
Studion är hemtrevlig och välkomnande fylld med peppig energi!
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.