Visa kurser.se som: Mobil

Västerås vackraste vyer

VerdeVerde Travel
Kursinformation
Västerås
90 minuter
Kommande starter
Västerås
2022-09-03  
2022-10-01  
västerås

Kursbeskrivning

Västerås vackraste vyer

Stadsvandringen börjar vid Stadshuset och skulpturgruppen Vindarnas Grotta. Här låg tidigare ett dominikanerkloster och i Vasaparken odlade vi humle. På andra sidan av den Svartån tronar Västerås slott medgrunder från 1200-talet. Det var här de berömda riksdagarna hölls, de som gjorde Sverige protestantiskt. Vi vandrar vidare längs Svartån genom stadsparken mot ett av stadens vackraste hus - det Sundinska huset. Vi stannar utanför Domkyrkan och fortsätter upp till det charmerande kvarteret Kyrkbacken med sina gamlaträhus. Avslutningsvis går vi förbi biblioteket, skolfängelset och stadsvandringen avslutas på Stora torget. Stadsvandringen kan bokas för grupper året om - eller kom på någon av våra publika och öppna turer.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

Vuxna och äldre barn som är intresserad av historia och kultur. Företag, organisation, myndighet, förening, kickoff.

Kostnader

Företag 3000 kronor. Privata grupper 2000 kronor. Öppna och publika vandringar 245 för vuxna, 195 för seniorer, barn gratis. I priset ingår 90 minuters stadsvandring med auktoriserad guide, max 20 personer.

Kursledare

Stefan Maurbakken, arrangör av aktiviteter och stadsvandringar i Stockholm och Västerås. Auktoriserad turistguide i Stockholm, medlem av FSAG och SveGuide. Passionerad föredragshållare, fd reseproducent påTemaresor och med 24 år som reseledare i bland annat Indien och Italien. Hobby fotograf, Friskvårdsguide ochutbildad inom Sustainability Management och Storytelling.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Västerås vackraste vyer.

VerdeVerde Travel

Gå stadsvandringar i Stockholm och Västerås med VerdeVerde Travel!

Letar ni aktiviteter till er nästa kickoff eller personalaktivitet? VerdeVerde Travel erbjuder hållbara och miljövänligaegenproducerade aktiviteter i Stockholm och Västerås. Från våren 2022 även i Arboga och Uppsala. Du stadsvandrar mellan magiska öar, spännande stadskvarter och charmerande hus från förr....


Läs mer och visa alla kurser med VerdeVerde Travel

Kontaktuppgifter till VerdeVerde Travel

VerdeVerde Travel

Bofinksvägen 7
724 70 Västerås

Tel: +46 707 417 784

Recensioner
Bli den första att recensera Västerås vackraste vyer!
Intresseanmälan

För att få mer information om Västerås vackraste vyer, fyll i följande uppgifter: