Visa kurser.se som: Mobil

Hohoho! 🎅 Nedräkningen till jul har börjat! Det firar vi på kurser.se med en klurig jultävling. Läs mer här.

Körkortsutbildning - ecodriving

Varbergs Trafikskola
Kursinformation
Varberg
Nej

Kursbeskrivning

Spara pengar och var rädd om miljön - Lär dig köra EcoDriving!

EcoDriving, det nya bränslesnåla körsättet, har blivit en stor succé i Sverige och är nu är på väg att erövra Europa. Som en av de första trafikskolorna i Varberg kan vi erbjuda dig möjligheten att sänka din bränsleförbrukning med ända upp till 20%.

EcoDriving ingår som en naturlig del i all trafikutbildning på Varbergs Trafikskola. Vi erbjuder utbildning i EcoDriving för såväl privatpersoner som företag och myndigheter. Förare som redan har körkort kan välja att gå en kurs som innefattar 1,5 timmar körutbildning och 2 timmar teori. Erfarenheter från de cirka 4000 utbildningar som hittills genomförts i Sverige visar att bränsleförbrukningen minskar med 13 % i genomsnitt. EcoDriving är ett snabbare och säkrare körsätt som också minskar utsläppen av koldioxid.

Varbergs Trafikskola

Varbergs Trafikskola

Välkommen till Varbergs Trafikskola

Varbergs Trafikskola var den första Gröna Trafikskolan, både i Sverige och i Europa. Vi har länge uppmärksammat miljöaspekterna i vår trafikutbildning och i maj 2000 blev vi miljödiplomerade av föreningen Gröna Bilister. En Grön Trafikskola tar hänsyn till miljön både...


Läs mer och visa alla kurser med Varbergs Trafikskola

Kontaktuppgifter till Varbergs Trafikskola

Varbergs Trafikskola

Västra Vallgatan 35
432 41 Varberg

Recensioner
Bli den första att recensera Körkortsutbildning - ecodriving!