Visa kurser.se som: Mobil

Recensioner av Upgrades

Snittbetyg: 4,6

Baseras på 113 recensioner.

Robert Dahlquist, Divcon
(5)
Vi är jättenöjda med hur Upgrades hjälpe oss med att förbättra svenska språket för en av våra anställda. De var jätteduktiga på att anpassa sig efter vårt företags önskemål och personens individuella behov. Detta gjordes genom att testa språknivån, ta fram planer och mål, följa upp och ge feedback samt att sammanställa progressen till vårt föret...
Visa hela
Angelie Marsland
(5)
Min coach på kursen har varit Michele Jackson-Gustavsson. Vi har haft möten via Teams vilket varit superbra eftersom lektionerna kunnat anpassas efter min vardagskalender. Michele är väldigt pedagogisk och visar stort engagemang för att göra utbildningen så givande och lärorik som möjligt. Via hemuppgifter och olika övningar har hon gjort utbil...
Visa hela
Henrik
(5)
Salima var kunnig, och kunde ge bra exempel på både svenska, franska och engelska. Alltid bra att kunna få flera sidor av samma uttryck och även ursprung för lättare förståelse.
Gordana Kliba
(5)
Lektioner var bra planerade och hemmauppgifter med. Christian är en duktig lärare som alltid anstränger sig lite extra.
Dino Gandara
(5)
This course was great. I had 2 different teachers and both were very engaged and professional. I was taken care from beginning to end and would definitely recommend anyone to take a course with upgrades. I came to Sweden to work in a Swedish speaking office and my development was greatly due to my efforts but also the outstanding support from th...
Visa hela
Hanna
(5)
Stort tack för en jättebra utbildning! Lucy är fantastisk! Briljant, inspirerande och jättetrevlig. Vi har haft jättekul möten och jag har utvecklats massor. Känner att jag uppnått det självförtroendet som jag hade som målsättning. Imponerad att det gick att göra en så stor förflyttning så snabbt.
Hanne Brodin
(5)
Är jättenöjd med min lärare jag fick. Så trevlig, så duktig och pedagogisk. Samt så tacksam för allt jobb hon har gjort runt omkring för att jag ska få en så rolig och lärorik kurs som möjligt. Allting har verkligen varit toppen och jag är hur nöjd som helst!
Anja
(5)
Lucy är lyhörd och fångar snabbt upp de kunskapsluckor som behöver fyllas. Hon skapar en uppmuntrande och samtidigt avslappnad miljö i rummet vilket ger en naturlig språkinlärning genom härliga samtal. Kan varmt rekommendera Upgrades och Lucy.
Joakim S
(5)
Abby har varit en kanonlärare och arbetet har varit intensivt, tufft, men gett snabba resultat. Jag känner mig mycket tryggare och har varit några dagar i Scottland i mars med jobbet och klarat engelskan bra och inte osäker längre. I nuläget känner jag mig trygg.
Julia
(5)
Jättebra!
Ewa
(5)
Lucy var väldigt bra på att se mina kunskapsluckor och skapade relevant kursinnehåll utifrån behov. Det var fem roliga och lärorika kurstillfällen som gav en bra grund/verktyg för fortsatt språkutveckling.
Mrs Oakwall
(4)
Den gav mig insikt, självförtroende och kunskap att prata flytande Engelska, coachen fantastisk, Wendy rekommenderas!
Frida Lundström
(5)
Jag har varit supernöjd med Irene, hon är fantastisk som lärare och person. Det har funkat väldigt bra, framförallt eftersom hon har varit flexibel och kunna möta mitt, lite alltför ofta, pressade schema.
D
(5)
Lärorikt och lekfullt!
Anders Hansén
(5)
Mina barn var mycket nöjda och glada med alla aktiviteter. Vi kan märka en mer avslappnad attityd till att säga saker på engelska. En lättsam och rolig stämning med nya kamrater där inte alla kan prata svenska, framförallt att läraren inte pratade svenska med barnen.
Linda salomonsson
(4)
Min dotter var riktigt nöjd. Roligt att vsrje dag hade olika utflykter.
Loup och Alfons
(4)
Det var roligt och lärorikt
Mamma
(5)
Bra lärare, bra program
Mum to a happy camper
(4)
The camp was wonderful and my son both enjoyed his time there and became more familiar with Swedish. My only "complaint" was the length of time - we would have liked to have had more weeks.
Anon
(5)
Our son enjoyed his time at camp, both the field trips and the activities at the center.
Brittany
(4)
Snabbt inbokade engelska kurser med flexibel och duktig lärare gav oss den input vi behövde i vår organisation
Jessica
(4)
Barnen kändes glada när de kom hem. De lärde känna nya kompisar och verkade gilla att vara på kursen. Jag tror att mer repetition hade varit bra. Orden barnen lärde sig dagen innan skulle kunna repeteras på morgonen och integreras ännu mer i hela veckans undervisning. Det hade också varit toppen att få veta vad jag som förälder skulle kunna göra...
Visa hela
Cristins
(5)
Det har varit en bra vecka för min pojke
Beril Magin
(4)
det vore bättre mer utflykt
Tomas Rosenqvist
(5)
Erik väldigt nöjd. Ville fortsätta denna vecka hos er i stället för skolan.
Recensionspolicy

Vill du lämna en recension om en kurs eller en arrangör på kurser.se? Kul! Då bidrar du med att hjälpa andra att hitta en kurs. Läs gärna vår recensionspolicy om hur vi godkänner och publicerar recensioner.

Ladda ner recensionspolicyn här!

Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.