Visa kurser.se som: Mobil

Recensioner av Upgrades

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 133 recensioner.

Fabien Gysel
Jag rekommenderar Upgrades för alla som älskar språken som jag. Mina skräddarsydda lektioner med Madzienka Lilja var toppen. Jag har inte bara förbättrat min svenska men också upptäckt jättemycket om den svenska kulturen/politiken och om det svenska samhället. Tack tusen för det.
Ulviyya
Underbara lärare som direkt charmade vår son och fick honom att vilja lära sig Engelska. Det var först en tid efter som vi förstod hur mycket som han faktiskt hade snappat upp under den veckan och vi har redan varit tvungna att lova honom att han ska få gå igen. Tack!
Johanna
Jag är jättenöjd med min kurs och känner mig verkligen tryggare i att kommunicera. Läraren jag hade var fantastisk på att anpassa lektionerna efter mina behov vilket underlättade jättemycket.
Olga
Kursen var superbra och vår instruktör Lucy var jättetrevlig och duktig på att lära ut.
Githa
I semestertider försökte jag få kontakt med något språkundervisningsföretag med önskemål om web-baserad kurs i konversationsengelska. Jag hörde inget från någon och valde då att leta vidare. Jag hittade Upgrades och fick svar snabbt. Det fanns möjligheter att påverka upplägg och tidsåtgång efter mitt behov. Lärare Christina Williams var fantasti...
Visa hela
Safiye.A
Jag kontaktade Upgrades för att få vetskap av mina brister i Engelskan och också få hjälp med att komma igång. Efter mina 5 lektioner med Annelie så vet jag exakt vad jag behöver göra för att utveckla min Engelska. Det har varit en intensiv men väldigt effektiv period , då jag lärt mig jättemycket på så kort tid. Annelie är en väldigt pedagogis...
Visa hela
Veronica Iwarson
(5)
Vi vill varmt rekommendera Uppgrades. Vår dotter gick deras hela vårterminen och var så nöjd med all bemötande. Hon lärde sig mycket och fick all hjälp hon behövde med sin engelska. Tusen tack!!!
Claes
Vår dotter har tyckt det varit så kul och vi tycker verkligen English4Kids har bidragit till hennes engelskakunskap!
Doris
Min lärare förstod precis vad är som jag behöver (vad har jag för stora brister) och stötta mig på bästa sätt!
Santiago
Det som var bra var att jag får personaliserad stöd, och vi kan går tillsammans genom sakerna som är relevanta på min vardag i jobbet
Malin I.
Att jag får öva konversation mycket och får individuell feedback direkt som kan förbättra min franska. Bra matchning med coachen där jag kan prata om intressanta och relevanta ämnen.
P. K.
It made my Swedish learning much better and easier! The coach was very good and he tried to make me speak more which was really really good
Malin I.
Att jag får öva konversation mycket och får individuell feedback direkt som kan förbättra min franska. Bra matchning med coachen där jag kan prata om intressanta och relevanta ämnen.
Robert Dahlquist, Divcon
Vi är jättenöjda med hur Upgrades hjälpe oss med att förbättra svenska språket för en av våra anställda. De var jätteduktiga på att anpassa sig efter vårt företags önskemål och personens individuella behov. Detta gjordes genom att testa språknivån, ta fram planer och mål, följa upp och ge feedback samt att sammanställa progressen till vårt föret...
Visa hela
Angelie Marsland
Min coach på kursen har varit Michele Jackson-Gustavsson. Vi har haft möten via Teams vilket varit superbra eftersom lektionerna kunnat anpassas efter min vardagskalender. Michele är väldigt pedagogisk och visar stort engagemang för att göra utbildningen så givande och lärorik som möjligt. Via hemuppgifter och olika övningar har hon gjort utbil...
Visa hela
Henrik
Salima var kunnig, och kunde ge bra exempel på både svenska, franska och engelska. Alltid bra att kunna få flera sidor av samma uttryck och även ursprung för lättare förståelse.
Henrik
Salima var kunnig, och kunde ge bra exempel på både svenska, franska och engelska. Alltid bra att kunna få flera sidor av samma uttryck och även ursprung för lättare förståelse.
Gordana Kliba
Lektioner var bra planerade och hemmauppgifter med. Christian är en duktig lärare som alltid anstränger sig lite extra.
Dino Gandara
This course was great. I had 2 different teachers and both were very engaged and professional. I was taken care from beginning to end and would definitely recommend anyone to take a course with upgrades. I came to Sweden to work in a Swedish speaking office and my development was greatly due to my efforts but also the outstanding support from th...
Visa hela
Hanna
Stort tack för en jättebra utbildning! Lucy är fantastisk! Briljant, inspirerande och jättetrevlig. Vi har haft jättekul möten och jag har utvecklats massor. Känner att jag uppnått det självförtroendet som jag hade som målsättning. Imponerad att det gick att göra en så stor förflyttning så snabbt.
Hanne Brodin
Är jättenöjd med min lärare jag fick. Så trevlig, så duktig och pedagogisk. Samt så tacksam för allt jobb hon har gjort runt omkring för att jag ska få en så rolig och lärorik kurs som möjligt. Allting har verkligen varit toppen och jag är hur nöjd som helst!
Anja
Lucy är lyhörd och fångar snabbt upp de kunskapsluckor som behöver fyllas. Hon skapar en uppmuntrande och samtidigt avslappnad miljö i rummet vilket ger en naturlig språkinlärning genom härliga samtal. Kan varmt rekommendera Upgrades och Lucy.
Joakim S
Abby har varit en kanonlärare och arbetet har varit intensivt, tufft, men gett snabba resultat. Jag känner mig mycket tryggare och har varit några dagar i Scottland i mars med jobbet och klarat engelskan bra och inte osäker längre. I nuläget känner jag mig trygg.
Ewa
Lucy var väldigt bra på att se mina kunskapsluckor och skapade relevant kursinnehåll utifrån behov. Det var fem roliga och lärorika kurstillfällen som gav en bra grund/verktyg för fortsatt språkutveckling.
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.